• Gebelik
  • Aşerme🍓🍌🍉🍇🍈🍊🍋🍑🍒🍐🍍🍏🥭🥝🥑🥕??

Avril 😂😂 Afiyet olsun ❤️ bende çikolata fln yiyorum çok sorun olmaz ya az yersek😁🌚

Kubrakarahan yalvarırım nerde buldunuz gece uykudan kalkıyorum ev hep şeftali kokuyor şuan bile kokusu burnuma geldi 🥲7 aylık hamileyim halen daha başka bir şey asermedim bulamıyorum hiçbir yerde

HMA13 etten tiksinenlerin genelde kızı oluyomuşda o yüzden sordum, biz de 22+3 olduk ama daha belli olmadı 🥲

HMA13 erik canım çekti dün tuza bana bana yedim okadar güzeldi ki😋normalde öyle pek sevmem hele de tuza banarak yemem bu aşerme galiba😅 birkaç tane bugün içinde ayırdım bulantım gelip gidiyo geçmesini bekliyorum yemek için🙃

HMA13 erik çekmişti eşim buldu ama çok kötüydü tadı sonra ondan hevesim kaçtı zaten 😂 bir sürede devamlı portakal istedim baya yedim yedim şimdi canımın çektiği hiçbir şey yok 😂

HMA13 of bir erik bir karpuz aşermiştim ama nasıl bide zamanı değildi🫠 sağolsun eşim bulup almıştı

binnur64
      Aaa nasıl belli olmadı ya 🙃
      Ama benim bildiğim kızlar kendini göstermez diyolar🤭 Sağlıkla gelsin inşallah 🌹

HMA13 şalgam çekmişti canım zaten tatlı tarzı hiç istemedim kızım olacak 😁

HMA13 1 tane doktor kıza benziyo dedi diğer sürekli gittiğim doktor 2 defa erkeğe 1 defa da kıza benzetti bakalım sonuç nolcak 😂😂

HMA13 incir çekti hâlâ bulamadım 😥 kavun çekmişti birde onu yedim 😂 ilk hamileligimde ben de çilek asermistim oğlum en çok çilek seviyor, gerçi bütün meyvelere bayılıyor da 😂

Bet1
              Aaa çok güzel 😍
              İnciri kurutulmuş bulabilirsin öyle de Güzel olur internetten sipariş et 🥰

3Tospikannesi
              Ya sağlıkla gelsin bende şalgamı çok seviyorum ya gebe olmadan önce de çok seviyordum ama turşu değil turşu tarzı şeylerden tiksiniyorum hâlbuki nasıl severdim 🌚😂😂