Aşerme🍓🍌🍉🍇🍈🍊🍋🍑🍒🍐🍍🍏🥭🥝🥑🥕??
HMA13 canım aşure istiyor 😫😫😫😫
HMA13 bol ekşi özellikle limon ve acı hele ki acı ve ekşinin karışımı süper 😋😋😋😋 9 hafta
Benim nerede zararlı şey var onu istiyor canım normal hayatımda hamile değilken asla yemezdim bir de
Mc Donalds, pasta, tatlı, çikolata, bir de dondurma hep zararlı şeyler 🤣 her istediğimi yememeye çalışıyorum
[silindi] Hergun 2 fincan türk kahvesi içiyorum gören bebek kara bişey doğacak diyor bakalım 20 gün kaldı doğuma nasıl bişey olcak 😅😅
[silindi] Günde 1 fincan icebilirsin canım zarari yok bana bakma sen benimki abartı oda dayanamadığım için icmezsem aşırı sinirli oluyorum. Birde son aylarim olduğu için bazen iki fincan olabiliyor ama sen 1 fincan icebilirsin 🥰
[silindi] tamm canim dikkat et yine de 🌺😊
HMA13 Aşermedim hiç öyle imkansız bir şey ama her gün canım karpuz istiyordu 😀😀😀 Her gün karpuz yedim
Mustafayigitvebeytugannesi
Türk kahvesi günde bir fincandan birşey olmaz diye biliyorum çok yanıt gelmiş size 🤭ama bencede iki fincan içmeyin bir fincan daha iyi olur afiyet olsun yinede ❤️
Kubrakarahan yalvarırım nerde buldunuz gece uykudan kalkıyorum ev hep şeftali kokuyor şuan bile kokusu burnuma geldi 🥲7 aylık hamileyim halen daha başka bir şey asermedim bulamıyorum hiçbir yerde
HMA13 teşekkür ederim 😊