• Gebelik
  • Aşerme🍓🍌🍉🍇🍈🍊🍋🍑🍒🍐🍍🍏🥭🥝🥑🥕??

Benim nerede zararlı şey var onu istiyor canım normal hayatımda hamile değilken asla yemezdim bir de
Mc Donalds, pasta, tatlı, çikolata, bir de dondurma hep zararlı şeyler 🤣 her istediğimi yememeye çalışıyorum

[silindi] Hergun 2 fincan türk kahvesi içiyorum gören bebek kara bişey doğacak diyor bakalım 20 gün kaldı doğuma nasıl bişey olcak 😅😅

[silindi] Günde 1 fincan icebilirsin canım zarari yok bana bakma sen benimki abartı oda dayanamadığım için icmezsem aşırı sinirli oluyorum. Birde son aylarim olduğu için bazen iki fincan olabiliyor ama sen 1 fincan icebilirsin 🥰

HMA13 Aşermedim hiç öyle imkansız bir şey ama her gün canım karpuz istiyordu 😀😀😀 Her gün karpuz yedim

Avril 😂😂 Afiyet olsun ❤️ bende çikolata fln yiyorum çok sorun olmaz ya az yersek😁🌚

Kubrakarahan yalvarırım nerde buldunuz gece uykudan kalkıyorum ev hep şeftali kokuyor şuan bile kokusu burnuma geldi 🥲7 aylık hamileyim halen daha başka bir şey asermedim bulamıyorum hiçbir yerde

HMA13 etten tiksinenlerin genelde kızı oluyomuşda o yüzden sordum, biz de 22+3 olduk ama daha belli olmadı 🥲

HMA13 erik canım çekti dün tuza bana bana yedim okadar güzeldi ki😋normalde öyle pek sevmem hele de tuza banarak yemem bu aşerme galiba😅 birkaç tane bugün içinde ayırdım bulantım gelip gidiyo geçmesini bekliyorum yemek için🙃

HMA13 erik çekmişti eşim buldu ama çok kötüydü tadı sonra ondan hevesim kaçtı zaten 😂 bir sürede devamlı portakal istedim baya yedim yedim şimdi canımın çektiği hiçbir şey yok 😂

HMA13 of bir erik bir karpuz aşermiştim ama nasıl bide zamanı değildi🫠 sağolsun eşim bulup almıştı