Hallerimvarbenim efeninannesiii_ Normal canım bir aya yakın sürmüştü benim hatta her seferinde iç dikişlerim mi açılıyor acaba diye korkmuştum
efeninannesiii_ Hallerimvarbenim dıştan da hafif açılma oldu muj sizde de çok hafif var benim sanırım
canssuu0 efeninannesiii_ 5 ay oldu doğum yapalı dokununca halen ağırıyor normaldede ağrı oluyor ara ara
Dark efeninannesiii_ çok iyi anlıyorum ama bu olayda aynı psikoloji gibi acıların üstüne gitmek lazım 🙂 hepsi geçip gidiyor
Hallerimvarbenim efeninannesiii_ Yok canım çok şükür hiç açılmam olmadı sen iyice baktın mı yada birine baktırdın mı
m_k34 efeninannesiii_ geçiyor 1 haftada toparlanıyor insan bebekle ilgilenmekten kendini unutuyorsun zaten
Hallerimvarbenim efeninannesiii_ Benim hep öyle korkum oldu ilk üç hafta öyle hissediyor insan ama şükür birşey olmadı seninde yoktur canım içini ferah tut sen olsa belli eder kendini ☺️
efeninannesiii_ Hallerimvarbenim inşallah çabucak atlatırım şu 1 haftayı daha korkuyla geçiyor gerçekten 🥺🥺
Zeyzey055 efeninannesiii_ ben sezeryan da hiç birsey hissetmedim sadece pansuman canımı çok acıtıyordu
efeninannesiii_ Zeyzey055 bana pansuman yapmana gerek yok dediler. Hastanede yaptılar en son eve gelince ben bişey yapmadım 🤷🏻♀️
Zeyzey055 efeninannesiii_ ben 5 gün hastanede kalmama rağmen yap dediler şu degdirme dediler bilemiyorum ki
TTtutku efeninannesiii_ 18.gündeyim ara ara hala yanma tucaletimi yaparken veya gazım varken dikişte sızlama oluyor özellikle kenarları
efeninannesiii_ TTtutku evet enteresan orta kısımda sıkıntı yok ama kenarlar yanma yapıyor benimde öyle
zeynepdurunun_annesi efeninannesiii_ gayet normal ama sürekli yürümeye çalış en fazla 1 aya eskisi gibi olursun inşallah ❤️
efeninannesiii_ zeynepdurunun_annesi ya peki hafif ödem gibi şişti normal midir ağrı filan yok ama aşırı korkuyorum mikrop kapmaktan
zeynepdurunun_annesi efeninannesiii_ çok normal hemen pürüzsüz olmuyor zaten benim doğumumdan 8.5 ay geçti hala dikiş yernde hafif kabartı ve kızarıklık var