efeninannesiii_ yagizegemom daha yeni yenş başladım yavrum vallahi bundan önce sızlama yaptı dünden beri diyeyim hatta
yagizegemom efeninannesiii_ ben çok korkuyorum 5 gün oldu bugün hala sırt üstü yatıyorum 🥲 eğilip kalkmaya felan korkuyorum bide öksürüğüm var geçmedi hala
myangelson yagizegemom egilip kalkma fazla canım yana yatma şekli de kişiden kişiye değişir ben 10 gün sonra falan yan yatabilmistim onda da canım yaniyordu biraz
efeninannesiii_ yagizegemom kuzum biraz hareket et bence daha güzel açılıyor vucut çok zor ama böyle de sıkılıyor insan bir yerden başlamak lazım 🥺
yagizegemom myangelson ben yine 4-5 gün daha düz yatayım o zaman en azından 10 gün geçmiş olsun. Korkuyorum eğilip kalkmaya zaten kuzum bi öksürük var o bana yetti geçmedi nalet şey 🤦🏻♀️ teşekkür ederim kuzucum 🌸
myangelson yagizegemom tamam canım sen bilirsin tabi vücudunu sen daha iyi tanırsın 🌸 öksürük çok fena ya bende gulemiyorum diye ağlamıştım 😂😂😂😂 ve hapşırmak 🥴
yagizegemom efeninannesiii_ ay hemde nasıl zor var ya içim parçalanıyo resmen hele yatınca daha çok oluyor mafetti mafetti 😢
Dark efeninannesiii_ ayakta çok durmanız lazım aslında, bol bol hareket etmeniz lazım ki kısa sürede gecsin. Yattikca süreç uzuyor. Açıkçası 1 haftaya çoktan yanma vs geçiyor, bol bol yürüyüş evde