zeynepdurunun_annesi efeninannesiii_ mikroptan değil zaten ameliyat olduk sonuçta hemen yok olamaz ki 🤷🏻♀️ en az 2-3 yıla silikleşir
SilaTR yagizegemom benimde bugün 5. Gün oldu. İki gündür sadece sola yatabiliyorum sagida deniyorumda niyeyse o tarafa dönemiyorum
efeninannesiii_ SilaTR bende soluma yatamıyorum kaburga ağrısından. Ahahhaha ya ağlıyoruz baksana heyetimiz pert olmuş skmdmsjsh😂😂😂😂
SilaTR efeninannesiii_ kader ortağım bir efenin anneside burda🤣🤣 hiç sormaaa 1 haftadır ben ben değilim yere düşen telefonumu bile kaldıramıyorum jsjsjshsh 😅 yavaşça dönüp yatmaya calis sen yine internette de sol tarafa yatabilirsiniz yaziyodu sırt üstü yatmaktan daha rahat oluyor canım
efeninannesiii_ SilaTR ahah vallahi öyle yapıyorum gece uykusunda unutup dönmeye çalıştım dün gece acıdan fırladım bir anda diyorum dikişi dururken kaburgama ne oluyor şimdi 😂😂😂
Emineedrk efeninannesiii_ bizim 1. Haftamız oldu ben artık sızı hissetmiyorum 5 günlükken sarılık olduğunu öğrendim bebeğimin o gün çok ağrım olmuştu çok ayakta durmuştum sonra bı anda geçti şuan yanmalarım yok sabit 2 saat falan uzan sadece canım çok fazla hareket etmemeye çalış 2-3 güne geçer büyük ihtimal
efeninannesiii_ Emineedrk ay inşallah ya benim 1 hafta bitti şuan ama devam ediyor hafiften ödem yaptı birde emzirirken filan oturuyorum diye 🥺
Zeyzey055 efeninannesiii_ ben 5 gün hastanede kalmama rağmen yap dediler şu degdirme dediler bilemiyorum ki
efeninannesiii_ Zeyzey055 Allah Allah duş alabilirsin diyo benim doktorum da ama ben korkuyorum bantlar çıktığından beri
Twobabysmom Korse kullanıyormusunuz kısa şort gibi olan korselerden kullandım ben hiç dikiş ağrısı hissetmedim alttan topladığı için karnınızı da destekler boşlukta olunca benimde ağrıyordu korseyi giyince hiç dikişim yokmuş gibi oluyordum
SilaTR yagizegemom salı günü de ben dogum yaptım kabus gibi geçen ilk iki günü atlattık ya çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah 🤗