efeninannesiii_ Kızlar 1 hafta oldu doğum yapalı. Ayakta sabit veya çok fazla kalınca dikişlerim yanmaya başlıyor bu normal mi?
Linabebek1 efeninannesiii_ Normal canım 10 gün sonra geçer çok zorlama kendini yürü bolca 28 gün oldu eski halime döndüm
GulserenKY efeninannesiii_ Evet normal 10 gün olunca düzeliyor. Bende 2 hafta oldu sezeryan olalı. 4 5 gündür daha iyiyim eski hayatıma döndüm tamamen
myangelson efeninannesiii_ benim 2 hafta sonra falan geçti ama 1 ay sonra tekrar başlamıştı yanmalar çok yorulunca oluyordu 🥺 onlar da geçti 1 haftaya artık temmuzda 1 yıl olacak içerde kaşıntı olması dışında bir sıkıntı yok 😅
efeninannesiii_ yagizegemom iki gündür yattığım zaman tek başıma kalkabiliyorum kuzum ama bundan önce desteksiz asla yapamıyordum. Şimdi de ayakta kalamıyorum sızlamaya başlıyor 🥺
efeninannesiii_ GulserenKY ayy inşallah ya tam seviniyorum kendim yatıp kalkıyorum diye şimdi de sızlama başladı sürekli oturmam gerekiyor yanmaya başlayınca 🥺
efeninannesiii_ myangelson bende korktum açıkcası böyle bişey yoktu tam iyileştim çok şükür derken erkenden havaya girmişim meğersem😂
GulserenKY efeninannesiii_ Bende öyleydim bi ara hep öyle olacak sandım ama pansuman yenilemeye gidince hemşireye sordum normal kalkarken dikis herini bir elinke tut biraz bastir oyle kalk korkma dedi. Kalkınca ağrıdı sonra düzeldi 9 10 gün olunca çok rahattim
myangelson efeninannesiii_ geçecek geçecek merak etme bende korkmuştum hani düzelmişti bu ne şimdi diye 😅
m_k34 Bende 21 nde sezeryan oldum ilk 2 gün zorluydu ama yürüyünce gayet iyiydim oturunca kalkmak zor oluyodu şimdi iyiyim çok şükür baştan beri yatmadım kalktım iş güç yaptım yatınca kötü oluyor
efeninannesiii_ m_k34 bende yatmadım 2. Gün yürüyordum şimdi de öyle çok şükür sadece ayakta yanma yapıyor o an oturmam gerekiyor kötü oluyorum. Haliyle korktum ama geçiciyse iyi yani
efeninannesiii_ yagizegemom daha yeni yenş başladım yavrum vallahi bundan önce sızlama yaptı dünden beri diyeyim hatta
SilaTR yagizegemom benimde bugün 5. Gün oldu. İki gündür sadece sola yatabiliyorum sagida deniyorumda niyeyse o tarafa dönemiyorum
m_k34 efeninannesiii_ geçiyor 1 haftada toparlanıyor insan bebekle ilgilenmekten kendini unutuyorsun zaten