Anneumut2318 Kız olursa Leyla lina Leyla annemin adı koymazsam da hazel lina olacak erkek de asaf şu an aklımda ama yüzde 80 kız diyorlar sağlıkla gelsin de fark etmez 🥰🙏
snmprlk_ yasmin3423 ben de öyle rastlamamıstım ama ıyıce arastırınca , öyle olmadıgını anladım maalesef . Hrıstıyanlarda daha cok kullanılıyormus bu isim 😵💫
Busranuryalcn Kardelen-emf sevap anlamında kullanılmaktadır. Kimi yerde Allah tarafından verilen hediye manasına da gelmektedir. Kur’an da da geçmekte kötü bir anlami yok
Happymomleyla hitap aden ben de çok istemiştim bir kızım olsaydı ama adın anlamını öğrendiğimde çok üzüldüm Allahın lanetlediği kavmin adıymış ad kavmi olarak geçiyor ama aden diye yazılıyor bakın burda daha açık şekilde görebilirsiniz https://acikkuran.com/11/60
Beyzosanne Gamzenur1 ceylin de mira da ayrı ayrı çok güzel ve çok yakışmışlar yan yana çok beğendim 🌸
Nskmkk Shdskr bebeğim erkek mahir ismini çok beğeniyorum. Kız için de düşündüğümüz tek isim vardı o da Aylin:) nasıl tesadüf ikisini de yazmışsınız. Şu sıra çok duyduğum isimler de değil 😍
Shdskr Nskmkk yaaa 😍 bende Mahir ismini çok beğeniyorum. Erkek olsaydı düşündüklerimiz arasındaydı. Anlamına inanarak koyardım kesinlikle. Şuan herkes aynı isimleri koyuyor.. Herkes cennetten bir parça düşürmek istiyor ama sıkıldım 😂
giezemss-1 Beyzosanne en başta Daha cinsiyet belli olmadan erkek olursa KAYRA demiştim ama kız oldu Asel Lina karar verdim 🥰🥰🥰🤗🤗 rüyamda da TALYA ismini görmüştüm aslında o da çok hoşuma gitti baharın başlangıcı demek🤗
Hira22mehdi Beyzosanne benim oğlum olucak kısmetse Mehdi can koyucam nasipse ama kız olsaydı Zeynep hira istiyordum
Nurse2018 Cicegim38 zerda diye bi dizi vardı ben çocukken o geldi aklıma 🤣 bu 3.ünden biri olacaksa menesa diyorum ben diğer ikisini beğenmedim
Cicegim38 Nurse2018 ay evet eşimde o diziden menn alarak koyak diye tutturdu devin diyo simdi de bende menesa diyom 😂😂😂😂 cocuk isimsiz kalacak 79 gunum kaldi doguma napcaksak 😂😂😂