Yenidenannee Arenn26 ayy benimde 2. Oğlum olacak ilkinin adı Göktuğ Berk abisi büyüdü benim ismimle uyumlu olmasına gerek yok dedi Areni beğendi bende Aslanı beğeniyordum tamda sizin gibi Aren Aslan olsun istiyorum ama Aslanı babamız pek istemiyor 😄
Sevda-ymnl Merhaba ben çok yeniyim daha. Cinsiyetimizi öğrenmeye daha 2 ay var. Ama kız olursa Ferah yada Ömür düşünüyorum. Erkeğe henüz bulamadım:)
Ebru_20 Sevda-ymnl Azer de güzel bir isim ama biz henüz karar veremedim yolumuzda uzun inşallah karar vereceğiz
Happymomleyla hitap https://acikkuran.com/11/60 bir bakkn isterim aden Allahın lanetlediği kavmin adıymış ben de çok istiyordum kızım olursa ama işte
Pinaryucetas 2 oğlum var. Yağız Eren ve Yavuz Ege bebeğimiz kız olacak Yaren Nisa düşünüyorum ama Nisa’dan pek emin değilim
nilsmomy Beyzosanne Kızımın ismi Nil Mira 🫶🏻 Beğendiğim diğer isimler Melisa Duru İpek İnci Almila Bade Güneş Parla Belis
tubimom Beyzosanne bizim belli oldu erkek omacak çok karar degistirsekte şu an için Karan da kaldık 😄
yasmin3423 snmprlk_ bende kızıma Elisa ismini koyacağım ama hiç olumsuz bir anlama rastlamadım hatta Hz zekeriyanin eşinin ismi
snmprlk_ yasmin3423 ben de öyle rastlamamıstım ama ıyıce arastırınca , öyle olmadıgını anladım maalesef . Hrıstıyanlarda daha cok kullanılıyormus bu isim 😵💫
tubimom yasmin3423 bende koyacaktim ama iyice araştırdığımda aslında hristiyan asıllı bir isim olduğunu öğrendim sizde bakın isterseniz