htcgk Tuluma Aybüke yazdırdım ama kararsızım almila da bakalım hayırlısıyla sağlıklı gelsinde o gün son karar olacak galiba 🙈
Merveozenkayhan htcgk bende almıla düşünüyorum yanına bir isim daha ama kuzenimin adı olmasa düşünmeden aybige koyardım 😊
tubimom yasmin3423 bende koyacaktim ama iyice araştırdığımda aslında hristiyan asıllı bir isim olduğunu öğrendim sizde bakın isterseniz
Merveozenkayhan tubimom aslında hristiyan ismi demek doğru olmaz çünkü Zekeriya peygamberde inandığı vakit mümindi müslümandı o dönemin hak dinine iman ediyordu. İsmin anlamını bilmiyorum ben ama buna bir fikir belirtmek istedim
Fatmacrk Beyzosanne @Beyzosanne Beyzosanne henüz belli değil cinsiyetimiz ama erkek olursa Subutay kız olursa Zeynep
Merveozenkayhan Sevtap06 mina benimde hoşuma gidiyor ama Sahra anlam olarak da çöl demek bence biraz daha düşünebilirsiniz ses olarak benzer sare önerebilirim 😊
Merveozenkayhan 1mucize çok haklısın bana merviş dediklerinde deli olurdum o yüzden kimse diyemezdi şimdi eşim söylüyor o zaman ses etmiyorum seviyorum 🙈 iki isimde çok kısa tek isim boyutunda bence verin çok hoş 🥰
1mucize Merveozenkayhan eee tabii insanın eşi diyince hoşuna gider 🙊😇 çok teşekkür ederim inşallah koyarız sağlıkla kucağımıza alalımda🌸
tubimom Merveozenkayhan ben çok beğeniyorum ama öyle okuyunca üzüldüm cennet kapısındaki melek anlamı da var ama öyle bir melek yok ona da baktım
Cicegim38 Nurse2018 ay evet eşimde o diziden menn alarak koyak diye tutturdu devin diyo simdi de bende menesa diyom 😂😂😂😂 cocuk isimsiz kalacak 79 gunum kaldi doguma napcaksak 😂😂😂