Tugbayildiz21 Ay isim işi bence en zoru 🤷♀️ eşim Parla istiyor ben şimdilik beğeniyorum ama daha iyisi gelirse de vazgeçebilirim 😂
Sudemutlu Hilalina bende de öyle oldu ilk haftalarda hep kız ismi düşündüm buldum bir sürü fikir vardı ama erkek olacak inşallah, dedemizin ismi Ömer bende yanına atlas eklemeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilemedim
Elifbnckk Beyzosanne erkek: Atlas, Karan , Ekrem Efe , Noyan, Kuzey, Vefa , Talha , Metehan Kız; Pera, Derin Umay , Nefes Vera, Beril Mila , Dilay Ada , Öykü, Buğlem, Beren Hoşuma gidenler 💕🧚💖
Beyzosanne Elifbnckk Vefa eşimin ismi ve inanın o kadar az ve farklı bir isim ki şimdiye kadar adaşıyla karşılaşmadık 🥰
Semanur0 Beyzosanne Kız olur sa münteha ya da Lina düşünüyorum erkek olursa Alparslan ,erim ,Uraz,karan
1mucize Merveozenkayhan eee tabii insanın eşi diyince hoşuna gider 🙊😇 çok teşekkür ederim inşallah koyarız sağlıkla kucağımıza alalımda🌸
1mucize Gmzgvn sağlıkla kucağına almak nasip olsun bitanem adıyla yaşasın. 🌸 evet Erva isminide çok seviyorum ama ailede var o isim o yüzden ailede olmayan isim istiyorum. Bilmem böyle bi takıntım var o isim tek kızımda olsun gibi bir şey 😂 eşimde diyor ne alaka o onların evladı onların yanında bu bizim evladımız bizim yanımızda🤷🏻♀️
haniferesko İlk oğlumun adı Rodin Ali 🌸 Ben Boran, eşim Karan ismini istiyor. Bakalım galip gelen kazanacak 🤣
Bebisinannesi29 Yiğit Ömer yada Tuna Han vermeyi düşünüyoruz ikisi arasında çok kararsız kaldık sizce hangisi daha hoş?😍
ilknuraslann Bebisinannesi29 biz erkek olursa Yiğit Ali düşünüyoruz o yüzden yiğitli olaan daha hoş geldi bana 🥲🤍
ilknuraslann 1mucize lütfen çocuklarınıza nur ekini vermeyin çocukları daha doğrusu insanları çok olumsuz etkiliyormuş 🙏🏻🌸
tosbikin_annesii ilknuraslann ne alaka ben de nur var kendimde pozitifim bulunduğum ortamda insanlara da pozitif enerji saçarım çevremdeki herkes bu yüzden çok sever
1mucize ilknuraslann teşekkür ederim uyarınız için❤️ Ama bilemiyorum bence bu isimle alakalı olan bir şey değil kişinin kendi karakteristik özelliği olabilir benimde çevremde arkadaşlarımda çocuğunda nur ismi var ve gayet sevecen ve etrafa pozitif enerji saçan kişiler.
mervesefs55 Ebru_20 bende ahlas koymayı düşünüyorum anlamı çok güzel sonunda birinden de duymak mutlu etti
Fatmaa04 Beyzosanne bizde kızımızın ismi defne koymaya karar verdik kulağa çok hoş geliyor bı sene çok tercih edildi 😊🌸 33. Haftamıza girdik defnemle kavuşmaya az kaldı