Gule65_ 2bebegim Rabbim sağlıkta kucağınıza almayı nasip etsin insalah tüm hamile annelerin ismi gibi güzel olsun 🌷🥰🙏
tosbikin_annesii ilknuraslann ne alaka ben de nur var kendimde pozitifim bulunduğum ortamda insanlara da pozitif enerji saçarım çevremdeki herkes bu yüzden çok sever
Emel94 Serendipity16 Eşim de çok doğa istiyor, ama ileride okula gittiğinde ğ harfi var diye sıkıntı çeker mi diye düşünüyoruz 😂😂
Turna44 Busrahazel bende kızıma gülce düşünüyorum nasıl karakteri falan kızınızın. Gülce ismi bana çok miniş tatlı naif Bi kız gibi geliyor
tarihcianne hitap ben 36. Haftadayım koyacağım valla. Hastahane çıkışını kapı süsünü bile öyle yaptırdım.
Cicegim38 iremcansin eşimde devin diyor ilk zerda diye tutturmuştu bende hoşlanmadim guzel ama agir geldi sonra devin secenegini sundu cocuk tek onun sanki😂😂😂 bana sormuyo bile 😂
Aselinannesiyyy Beyzosanne Yusuf çok güzel bir isim hayatim boyunca ne kadar Yusuf tanidiysam hem kendileri hem huyları güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Happymomleyla hitap aden ben de çok istemiştim bir kızım olsaydı ama adın anlamını öğrendiğimde çok üzüldüm Allahın lanetlediği kavmin adıymış ad kavmi olarak geçiyor ama aden diye yazılıyor bakın burda daha açık şekilde görebilirsiniz https://acikkuran.com/11/60
tarihcianne Happymomleyla ben aden koydum ve çokça araştırarak koydum. Hafızlara sordum ettim bir sorun olmadığını söylediler. ADN,adeni türetmiyor. Arapçada bir harf bile anlamı değiştirmeye yetiyor.
hitap Happymomleyla siz koymamıs olabılırsınız fakat sureklı olumsuz şeyler yazmanız çok hoş değil tercıh meselesi