Gule65_ brcuukaya rabbim sağlık kucağına almayı nasip etsin inşallah ismi gibi güzel olsun bahtia 🥰🙏🌷
Kaz Beyzosanne bizim cinsiyet kız isim olarak iki isimde kararsız kaldık sizce hangisi dha güzel 👍 İlya yada İlay 🌸
Nuniss Kaz ben eğer kızım olsa ilay ismini çok beğenmiştim ama ikinci oğlum geliyor hala isim bulamadım 😊
Busrahazel Bir kızım var adı Gülce. İkinciye hamileyim erkek olursa eşim arben istiyor ben Ömer diyorum. Kız olursa Umay çok istiyorum ama anlamı biraz sıkıntılı eski türk mitolojisinde bir tanrıçanın adı olarak geçiyor o yüzden kız isminde kararsızım maalesef
Turna44 Busrahazel bende kızıma gülce düşünüyorum nasıl karakteri falan kızınızın. Gülce ismi bana çok miniş tatlı naif Bi kız gibi geliyor
Bebegim_a Beyzosanne bizimde kızımız olacak ama isim en kararsız olduğumuz şey fikirlerinizi alabilirim Almila Mihra Mihrimah Mihre İlge Asel Sizce Bunlardan hangileri kızlar dönüşleriniz önemli 🥰
1woramy Benim kızım olursa Nil menasa oğlum olursa Behram Aras yada Behram arel olucak Allahin izniyle 🌸
Elif57 Aysegulgnc sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🤲🏻 Ben henüz ısınma aşamasındayım ısrarcı olursa koyacağız gibi duruyor alışılmış dışı olduğundan garipsedim 🙈
Sema_sarioglu Beyzosanne kızım olucak bende çok zor karar verdim Yardımcın olsun Allah . Aylin olucak Allah izni ile 💜
Eliff123456 Kızlar 35 haftadayım hala isimde kararsızım.aklımdakiler Alin, Mona, Maria. Yardım lütfen 🙏🏻 Mona çok Farklı geliyor ama kimse beğenmiyor 🤷🏻♀️
iremcansin Eliff123456 ben mona ismine bayıldım bütün seçtiklerin çok güzel 🌸 gönlünüzden geçeni koyun
Cicegim38 iremcansin eşimde devin diyor ilk zerda diye tutturmuştu bende hoşlanmadim guzel ama agir geldi sonra devin secenegini sundu cocuk tek onun sanki😂😂😂 bana sormuyo bile 😂
Eliff123456 iremcansin çok sevindim beğenmene☺️ maria çok yabancı ismi gibi olur diyorum babasının adı Ali diye Alin e yoğunlaştım ama aklım mona da 🙈