Emel94 Serendipity16 Eşim de çok doğa istiyor, ama ileride okula gittiğinde ğ harfi var diye sıkıntı çeker mi diye düşünüyoruz 😂😂
Yenidenannee Arenn26 ayy benimde 2. Oğlum olacak ilkinin adı Göktuğ Berk abisi büyüdü benim ismimle uyumlu olmasına gerek yok dedi Areni beğendi bende Aslanı beğeniyordum tamda sizin gibi Aren Aslan olsun istiyorum ama Aslanı babamız pek istemiyor 😄
Era24 Yusuf Mahir istiyorum. Eşim Yusuf’u istemişti Mahir i de ben istiyordum. Kimisi çok güzel çok uyumlu derken kimisi Mahir’i beğenmiyor. Moralim bozuluyo valla😂 koyarım isimden soğurum koymam pişman olurum iki arada bi deredeyim😛 Help me👻
EsraaaaK Bizde tek yumurta ikizi bekliyoruz geçen hafta ögrendik ikiside kızmış isim kız için düşünmüştük zaten mihra ve ikra düşünüyoruz😌
Dahayokveannesi Herkes lina liva aden mina vs okula baslayinca ayni isimden cocuklar olucak bu aralar favori ollmayan isim koymak lazim istemem yani cocugumla ayni isimden kişilerin olmasini 🙈
dedanur Beyzosanne bizim ismimizde yiğit ali olucak inşallah sizede fikir olsun çok beğeniyorum yiğit ismini 🥰