Dipsi988 Baharmucahitt 13haftdan snra bellı olur cınsıyet yanı benım oyle oldu bebısınz gosterırse belı olur
rabia1402 Eşimle ortak kararımız kızımızın adı ŞURA olacak Eşimin adı Şuayip benim adım Rabia ikimizin baş harfleriyle 😘🤗
Bedihaaa rabia1402 yaa çok güzel bende şura ismini bekarlığımdan beri düşünüyorum kızım olırsa ayşe şura koyucağım diye ama nasip olmıyor 2.oğluma hamileyim 🙈😍
Gamze-gmz kızımın adı Elif. oglum olcak şimdi ben Elmir yada karan istiyordum ama çevreden aldigim tepkiler sonucunda Kerem e karar verdik😌😌😌😌
Cerennn_ Beyzosanne kızım olaydı adını İLKE koyacaktım Rabbim erkek bebek nasip etti adını ya Anıl Aslan yanda Anıl Hamza koymayı düşünüyoruz 🙏🏻 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aysenur-345 Miran Alp ve Milan Alp arasında kararsız kaldım. Birde Emir Alp var tabi inşallah karar vericem :))
Mzzz Ya ben yeni isimlere hiç ısınamadım 1-2 tane hariç o yüzden bu konuda eski kafalıyım 😊 Kız olursa Zeynep Asya düşünüyoruz Erkek olursa Yiğit Deniz 🙏😊🤗
Aysegulgnc Elif57 gözüm bu ismi aradı bizde 6 haftalığız daha eşim kız olursa Akça ismini istiyorum bizde çok beğeniyoruz:)
Elif57 Aysegulgnc sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🤲🏻 Ben henüz ısınma aşamasındayım ısrarcı olursa koyacağız gibi duruyor alışılmış dışı olduğundan garipsedim 🙈