25_25damla gzdeylcn 23+5 haftada ogrendım oğlusum bir türlü kendını göstermedı emin olamadı doktor bir kız bır erkek diye diye detaylı ultrason ile ogrendım baya uzun sürdü öğrenmem 💙👼🏻☺️
GizemKadirr gzdeylcn 11+6 da demişti dr umuz ve değişmedi de 🥰 dr cihaz ve bebeğin durusuna gore değişiyor 🤗
Gokce35Z 12+3 te doktorum cinsiyeti söyleyeceğim ama birdahaki geldiğinde netlestirelim dedi Allah’ın izniyle inşallah oğlum olucak . 17+3 te kesin net erkek olacağını öğrendik
arsl orkidelideli erkeklerin yumurtalıkları geç oluşabiliyormuş bundan dolayı bacak arasını boş görmüş.
arsl orkidelideli erkeklerin yumurtalıkları geç olusuyormus dedi doktorum. O yüzden bacak arasıni boş görmüş
gkchnkrm Erkekler daha erken belli oluyormuş ben de 12. Haftadayim ve 25 Nisan’daki kontrolumde belli olur diye düşünüyorum
Aydan09 Fdoner-34 2li test oldukda nasil diyorki ben anlamadim? Ultrason da bakmioki soncta kanin soncu cikmiomu?
Kubbates 13 haftalıkken öğrendim, açıkçası cinsiyet için değil kontrol için gitmiştim erkek dedi doktor ❤️
Happy80 gzdeylcn Ben 15. Haftada öğrenmiştim özellikle erkek bebekler kendini daha çabuk belli ediyor kızlar biraz utangaç oluyor 😅