Mira343434 sevcanbyhtn hayırlısı olsun bakalım rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin iki normal yapip üçüncüyü sezaryan yapmayı korkuyorum açıkçası ama bağlatmak icnde mecburum
sevcanbyhtn Mira343434 bende korkuyodum ama bir kurtaj gecirince normal dogum cesaretim kalmadi malesef insallah saglikla gelsinlerde 😊
Birprensesveikizannesi 12.haftamda kızımı öğrenmiştik 5 yıl sonra 13.haftamızda ikizlerimizin erkek olduğunu öğrendik 🥲🐣🐣🥰Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı versin şu an 18.haftamızdayız net olarak erkek diyor doktorumuz💙💙🧿🧿
Sema_sarioglu gzdeylcn 36. Haftamdayım. 21. Haftamda öğrendim göstermedi kızım 🌸 hayırlı evlat olsun hepsi inşallah 🌸
arsl gzdeylcn 13 te gittim kız dediler bende öyle hissediyordum. 17. Haftada erkek dediler tavsiyem şudur ki ilk söylenilen cinsiyeti hemen sahiplenmeyin ben şuan kızımı çöpe atmış gibi hissediyorum. Ve oğlum olacaksa eğer karnımı sürekli kızım diye sevdiğim için ona haksızlık yapmışım gibi geliyor.
HafizeeeFatma prairie-daisy34 banada 14 te sağ tarafta erkek dedi kesin diyemem ama dedi 18.haftamda gideceğim kesin öğrenirim inşallah