-Ozlem58- Merhabalar ,yeni bir anne adayıyım :) 7 haftaligim. çok fazla kusmlarim ve halsizliklerim var ,bunlar normal mi ? Her konuda tavsiyelerinize açığım teşekkürler :)
Nurselin_33 gzdeylcn 16. Haftadan önce belli olmuyor sadece benzetiyor lar bende 13. Haftadayım üç haftam kaldı
-Ozlem58- Nurselin_33 evet sürekli hiç uyumamisim gibi uyuyorum :) hiçbir şey yiyemiyorum azcik yiyip onu da çıkarıyorum günde 10kez😍mide boş olunca canım acıyor :( bir de sürekli canım kola ve sade maden suyu çekiyor azda olsa içiyorum bir şey olur mu ? Çok tedirginim dua ediyorum sürekli .neler yemeliyim ?
Nurscl06 haftada öğrendim oğluşumu Ben hep hissetmiştim erkek olacağını babamız kız hissediyordu 12. Haftada doktor %98 erkek dedi şuan 24 haftalıgım doğru tahmin 🥰👼🏻👼🏻❤️
arsl orkidelideli erkeklerin yumurtalıkları geç oluşabiliyormuş bundan dolayı bacak arasını boş görmüş.
HafizeeeFatma prairie-daisy34 banada 14 te sağ tarafta erkek dedi kesin diyemem ama dedi 18.haftamda gideceğim kesin öğrenirim inşallah
Asliv 10+3 haftada %80 kız dedi 🙃 bu kadar erken görülebilir mii bizde ister istemez kız fikrine kapılmaya basladık
Kdr1903 Seheraydgd hep tatlı hiç acı ve ekşi şeyler aşermedim hala daha tatlısız duramam hamile olmadan önce de hiç sevmezdim
Kdr1903 gzdeylcn banada kız dediler hep canım hayırlısı olsun ben hissediyordum zaten ama sağlıklı hayırlı evlat olsun bizim için cinsiyet hiç fark etmez güzel bir kızımız olsun isterdik ama 🤰
GULMUSTAFA-2011 tubamutluu Allah önce sağlıklısini ve hayırlısını versin sonra gönlünüze göre versin inşallah canım bana erkek dedi sonra ben kesin mi dedim oda iyice baktı tekrar kesin erkek diyorum dedi 2 kızım vardı Rabbım bi tane de erkek nasip etti tabi değişmezse değişirse de hakkımızda hayırlısı olsun evlatlarda tabiiki ayrım olmaz da insan iki cinsiyeti de tatmak istiyor tabi yine de hayırlısı olsun hepimiz için 😊
Dnznsa ilkimbebee ilki kız olunca gerçekten başka benim ilki kız dı ikincisi de kız olacaktı ama sonradan cinsiyet değişti valla sevindik ama en çok üzüldük biz kıza alışmıştık bi kızım daha olsun isterdim birlikte büyürlerdi en yakın arakadaş olurlardı .rabbim bütün annelere yardım etsin inşallah .
ilkimbebee Dnznsa amin inşallah hayırlısıyla rabbim tekrar nasip eder bu hayatta en büyük şans bi kız kardeşin olması heralde 😍 ne güzel Allah erkeği de tattırmış darısı bana 😅