KLORAKHANIM cok tesekkur ederim onceliklee 🫶 suan mama kullanmiyorum, sutumde hemen geldi
23.03.2023’te gelen mucizem💘 (spinal sezeryan)
Deletedmom_85 amin insallah teyzesiii❤️❤️
Hoşgelmiş güzel Defne kuşş kızım da adaş olucak inşallah seninle🥹🥹💕💕 Güle güle büyüt inşallah canım gözünüz aydın🫶🏻 Bağırsaklarına dokunuyorlar kısmı beni benden aldı hsjdkskskaks Korkulu rüya sonda ayrıca…..
Hoşgeldi benim güzel Defne kuşum.🩷 Allah hep güzel günlerini göstersin. Ova’mın peşinden hemen geldi arkadaşı bak yalnız bırakmadı 🥰
defneveannesii_ ya saglikla gelsin adasimiz🫶 tesekkur ederiz😂💘
mylittlebabym oy amin insallah🥺💘
Kuzum benimmm forumda birkaç kere seninle konuşma fırsatım olmuştu diş postunda hikayeni okudum şimdi allah analı babalı büyütsün maşallah yavruna 🧿 duygulandım 🫣🥹🥹
defneemom oyu maşallah bin kere 🩷 bende Kırklarelinde yaşıyorum devlette yapacağım Allah nasip ederse son 30 yazıyor uygulamaya göre normal olacak inşallah şuanlık öyle yani 👼🏻🩰
Kayrakusum_0 amin insallah🥺❤️❤️
canselyildiz0112_ ayy hadi bakalim saglikla gelsin insallah bebisin🫶
defneemom Teşekkür ederizz inşallah 💕💕
defneemom gözünüz aydın🧿sağlıcakla büyütün aynıydı sizinle günümüz bende sizden 3 gün sonra doğum yaptım sezaryenle ve benim içinde ameliyattan zor olan kısım sondaydı artık ameliyata alıp iğneyi yapsalarda uyuşsam diye dua ettim resmen ve doğumdan sonra da bi hafta falan yanma oldu sizin de öyle oldu mu merak ettim🥹
AsyaveAnnesiii ayy tebrik ederim rabbim anali babali buyutsunn 🫶 yok bende yanma olmadi ama dogumdan sonra da idrar cikisini takip etsinler diye biraz daha kaldi sonda ve cikarilana kadar asiri rahatsiz hissettim kendimi cikardilar buyuk bir ooohh cektim
defneemom
Oh ya ne güzel, doğum yaptın üstünden 2 hafta bile geçmiş ☺️
Gözün aydın tekrardan Allah analı babalı büyütsün 🙏🏻🫧
Darısı doğum hikayesini yazmak için bizlere olsun
defneemom gözünaydınn 🤲🏻
hoşgeldin güzel kız ♥️ ömrün bol olsun hep sağlıklı ol 😍