- Düzenlendi
-BİRAZ UZUN OLMUŞ KSPXLSPDLDP-
22 Mart günü doktor kontrolume gittim nstde sancı yoktu, usgde kızım 10 gün kadar geriydi sadece doktorum istersem pazartesiye kadar (39+0a) bekleyebilceğimizi söyledi çünkü kızım makat gelişti ve bir ihtimal döner diye beklemek istemiştim ben. persembe gecesi saat 1 gibiydi kalktım dedim hem mutfağı toplayayım hemde eşimle anneme sahur hazırlıyım. neyse ben mutfaga gectim mutfagi topladim oturdum dedim daha erken birazdan hazirlarim, tabii sonra benim o oturus o oturus bir daha kalkamadim jeodjdodkdidk. saat boyle 2 gibiydi iste bana garip bir agri vurmaya basladi sanki boyle vajinama bicak saplaniyodu sonra kesiliyordu, sahsen ben once normal agrilar sandim. daha sonra bu agriyo kasilmalar da eklendi ben yine kendimi yalanci sanci olduguna inandirdim ve gecmesini bekledim. ben gecmesini bekledikce hic gecmedi daha da cogaldi ve afedersiniz surekli buyuk tuvaletime ciktim asiri fazla hemde. saat baktim 3 gibi gecmiyor annemi uyandirdim biraz onunla oturduk sonra kiz kardesim de uyandi (son haftalarim diye gelmislerdi sagolsunlar🫶) onlar oturuyor ben surekli turluyorum mutfak, salon, banyo en son dedim siz yatin bende uzanayim gecer(nah gecti). kiz kardesim gitti yatti ama ben yatmayinca canim anaam da yatmadi en son 5 gibi anneme dedim ikimiz acile gidelim bir nstye girerim bari neymis goruruz. hic esime soylemeden kiz kardesime de kalktik annemle acile gittik, acilden beni dogumhaneye aldilar once nstye baglandim sancim cikti, daha sonra doktorum geldi acikliga bakicam dedi bakti. bana sorarsaniz acisiz bir islemdi. neyse ondan sonra usg ile bakti ve donup beni soka sokan o cumleyi kurdu “ameliyathaneyi arayin sezeryana aliyoruz”. ben sok, icerde Defne sok, disarda sadece nstye geldik sanan annem sok. neyse beni soydular ve benim icin abartmiyorum sezeryandan daha korkunc ve acili isleme geldi sira; SONDA🫠🫠🫠 bu arada beni hazirliyorlar ama ben hâlâ icimden nasil ya falan diyorum jekdjdodkdidkdkd. iste hazirladilar beni dogumhaneden ameliyathaneye aldilar, beni bi korku sardi alttan alttan tabii. yatiyorum ortada sedyede etrafta 10 tane insan birseyler yapiyorlar hayatimda ilk kez ameliyathane gormusum icimden diyorum kurbanlik koyun gibiyim nrodkdod. sonra anestezi doktoru geldi spinal mi genel anestezi mi istiyorsun diye sordu bende spinal istedigimi soyledim. sonra sirtima bir sey surdu (sanirim batikon) ve igneyi yapti. ay burasi cok komik neidjeodkdid ayaklarima boyle bir uyusma geldi ama hala hissediyorum ayagima dokundu doktor ay durun hissediyorum dedim anestezi doktoru diyo ki kiz ne bagiriyosun sabah sabah simdoemdodkdodkd. bu arada ben oyle saniyorum ama aninda uyusmusum. sag kolumda hep tansiyon aleti vardi ameliyat boyunca da hep sag tarafimda biri benimle konustu. neyse basladilar en fazla bes dk sonra benim sipanin aglama sesi geldi bi baktim kucuk bir sey 🥲🥲 hemen ilk kontrolu yapildi ve benden once cikardilar kizimi. sonra beni bir mide bulantisi tuttu yanimda ki adama soyledim ve bana dedi ki bagirsaklarina dokunuylar ondan medimskdksksksos abi sagol aq cok rahatladim sonra iki kere igne yapti ve bulanti kesildi. bu ara asiri canim sıkıldı surekli icimden bitsede gitsek diyorum jendismdksksodkdo. ayy bitti beni cikardilar ameliyathanenin onunde esim ve annem vardi bir tek🥺 oyy kuzularimin ikiside iki goz iki cesme agliyor 🥺🥺geri kalan herkes gitmis kizimin arkasindan😑 bi kalmis anamla esim🫶🫶 odaya bi geldim herkesin dedigi tek sey bebisin ayni esime benzedigi, cidden de esimin kiz versiyonunu dogurmusum neodneodnsojs bu arada kizima hastanede iki gün mama da verdik size tek diycegim sey sma igrenc bir mama yavrum hastane mama aldigi surece gazdan catladi mamayi kesince kendine geldi. 38+3te 3145 47cm dogdu kizim. 6 gunlukken isitme testine goturduk hastanede kustu hem agzindan hem burnundan morardi bu yuzden kuveze aldilar. ama hicbir sey cikmadigi icin 48 saat gozlem altinda tutup cikardilar. bosuna iki gün ayri kaldik yavrumla🥺 bu hikayeyide dogurdugumdan beri yazmaya calisiyorum kizim sagolsun 2 haftada anca bitti dlxplspdlepdld. neyse kızlar bizim hikayemiz böyle çok pozitiftii merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirimmm🫶