defneemom Rabbım analı babalı büyütsün inş maşallah Rabbım korusun 🥰🙏 özel hastanede mi doğum yaptınız bu ara da

defneemom Kuzum aramızda iki hafta vardı sen sağlıkla kavuştun yavruna darısı başıma inşallaah🥹 sürecin şıp diye olmuş neye uğradıgını anlamadan doğmuş defne kuş sanırım ayak geliş olduğu için acil sezeryana aldılar🙂 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin🤍🤍

Emisse evet makat gelis diye sezeryan oldu🫶 tesekkur ederim canim sizde sip diye hizli kavusun insallah❤️

defneemom yaaa beni bitirdin bacım 😂😂 bağırsak dokunma kısmına yarıldım ahahahahah😂 Rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah 2 hafta sonra bende olucam ağrısız sızısiz banada nasip etsin Rabbim

defneemom ahh melek yuzli kuzum benim yanagin bile nasil guzel senin ❤️ ömrün huzurlu olsun 🌟
        Sütün hemen geldi mi? Birde Mama kullaniyorsan hangi mamayi onerirsin?

Fbmm ayy insallah cok hizli toparlarsin sende bugun 15 gün oldu hic sezeryan olmamis gibiyim🖐 bol bol su, kahve ve kayisi hosafi ic ilk gun. cok tesekkurler ❤️

KLORAKHANIM cok tesekkur ederim onceliklee 🫶 suan mama kullanmiyorum, sutumde hemen geldi

Hoşgelmiş güzel Defne kuşş kızım da adaş olucak inşallah seninle🥹🥹💕💕 Güle güle büyüt inşallah canım gözünüz aydın🫶🏻 Bağırsaklarına dokunuyorlar kısmı beni benden aldı hsjdkskskaks Korkulu rüya sonda ayrıca…..

Hoşgeldi benim güzel Defne kuşum.🩷 Allah hep güzel günlerini göstersin. Ova’mın peşinden hemen geldi arkadaşı bak yalnız bırakmadı 🥰