Hamileyken saçını boyatan var mı acaba? 🙏
Saç Boyası
Ben cok sordum doktorlara kesinlikle onermiyolar
Evet canım, kimisi boyatabiliyor ama zararı olduğunu bilerek. Bende diyorum doğum yapayım ilk olarak saçımı boyuycam 😊
Hiç birşey evlatlarımızdan daha değerli değil.☺
Dilek6121 bu kezde diyolarki emziren kadin sac boyatmaz 😀😀
Organik sac boyası veya alerjiniz yoksa kına isinizi gorebilir belki.doktorunuza organik boyayı sorun isterseniz...
Haticeyildiz desene her zaman bişeyler söylüyorlar 😀😀
TueNalbantBaar ben yaptıramadım canım .boyatmaya izin Yok benimki röfle dibe deymeden yaptırsam dedim ona da hayır dedi .
ben saçımı boyattıktan 1 gün snra hamile olduğumu öğrendim ve çok üzüldüm bilmeden bebeğime zarar vermiş olabilirmiyim
Dilek6121 yani oyle tabi bilirsin iste 😀😀 ama emzirirken boyatmak sorun olmaz heralde dibim ucuna geldi nerdeyse 😀😀
Benim doktorum en başından beri boyayla alakalı kanıtlanmış bi sakınca yok boyayabilirsin dedi🤰🏼 Bende 3-4 kere boyadım 23.haftamdayım kızımda bende sağlıklıyız👼🏼
TueNalbantBaar düşüncen varsa boyatma . Bebegin için fedakarlık yap 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Haticeyildiz aynen yaa 😂😂
Busranagme doğumdan sonra nasipse düşünüyorum da merak ettim. Boyatan var mı diye 😇
Gurbettebianne anladım bende doğumdan snra düşünüyorum ama gene de bilgi alayım dedim 😇
TueNalbantBaar bende öyle düşünüyor canım . Da ozaman da emzirince boyatılmaz diyorlar 🤷♀️ Ama araştırmadım araştırıcam 😀
Yaprak eger çok geç öğrenmediysen bişi olmaz cnm ilk haftalar daha kan pıhtısı oluyorlar ☺☺
GlahBilgiliPelit 1 hafta snra öğrendim canm🙂
Ben ilk üç ay geçince kısmetse phyto marka saç boyası ile boyayacağım. İlk üç ay önermiyorlar maalesef ama sonrasında boyarım beyazın çok fazla
TueNalbantBaar Ben boyattım hatta kendim boyadım hemde Mavi, pembe, yeşil renklerine sonrasında sıkıldım saçımı açtırmam gerekiyordu eski sarı rengime dönmem için doktorum açıcının dibe gelmediği sürece bi zararı olmıcağını söylemişti sadece ilk 3 ay boyatmamı istemedi sonra normal boyayabileceğimi söylemişti.
TueNalbantBaar gebelikte annenin kendini güzel ve çekici hissetmesi gerektiğini düşünüyorum. Eşinizle olan ilişki ve kendini güzel hissetme zaten kilo alıyoruz. Henüz doktoruma danışmadım ama ilk 3 ay bebeğin tüm organları geliştiği için garanti olsun diye 4. Aydan sonra en azından bir kere boyatmak adına diplere değdirmeden kendi rengime boyatmayı düşünüyorum. amonyaksız boya ile tabi ki... organik falan hikaye. Onlarda da koku oluyor ve kimyasalı soluyoruz. Amonyaksız boya gerekli