mucizemizibekliyoruzz Dyg34 şimdi eşim tansiyon aleti almaya gitti nöbetçi eczaneden. Sık sık ölçerim ben. Baş ağrım ondan oluyormuş demek ki
Esilaminel mucizemizibekliyoruzz tekrar cok geçmiş olsun sessiz sakin bir ortamda dinlenmeyi deneyin tansiyonu cok düşünmeyin endişelendikçe çıkar... Hamilelikte cok normal arada cikicak düşücek önleminizi alın dinlenin tez zamanda şifalar dilerim⚘
mucizemizibekliyoruzz Esilaminel valla hayatımda ilk kez böyle tansiyon gördüm kendimde. Alışkın değilim benim için çok yüksek 😄 tansiyon aleti almaya gitti eşim. Bi kere daha ölçeyim uyuyup dinleneceğim sabah yine ölçerim. Çok sağolun
DeryaZ mucizemizibekliyoruzz canım mesajını yeni okudum çok geçmiş olsun 15dk kadar dinlendikten sonra tansiyonunuzu ölçün ve ayaklarınızın altına yastık koyun ve limonlu su😍 Benimde normali 9-5 iken 2haftadır 14-9tansiyonla dolaşıyorum mahvediyo
DeryaZ mucizemizibekliyoruzz tansiyon ciddi bir baş ağrısı yapıyo bende 2haftadır çekiyorum ve beni fena vuruyor önce tansiyonunuzu ölçün yüksek çıkarsa limonlu su için yüzünüzü bol bol soğuk suyla yıkayın ve uyumayı deneyin
mucizemizibekliyoruzz DeryaZ limonlu su içtim uzanamıyorum şimdi geri geliyor midem ekşidi 🤦🏻♀️😄 ölçüyorum sık sık tansiyonumu. Sizin de yükselmiş ölçün arada bence
Seyma_ mucizemizibekliyoruzz gecmis olsun🙏 Nane yagı veya at kestanesi kremiyle masaj yapıyorm ben tülbent sarıyorm
Deletedmom2224 mucizemizibekliyoruzz kapkaranlık bi odada solunuza dönüp yatin ve başıniza buz koyun benim anca öyle geçiyordu ama mutlaka karanlık olsun inşallah geçer çok zor bisey benim de sinüzit var hamilelikle de birleşince mahvoldum bi ara 3 gün geçmediğini bilirim
Betih03 mucizemizibekliyoruzz bende senin gbibydim bas agrisindân deliriyordum tansiyonum benimde yuksekmis hastanede bir kadin dedi ic diye banada sok oldum ictikten hemen sonra sak diye kesildi agri agriyorsa dene yinede senblrsn maden suyu zararli degil sonucta
eminehilise Çok geçmiş olsun, bende de aynı durum söz konusuydu. Normalde hep 10-6 olan tansiyon 13-8 olmuştu. Tansiyon aleti şart gebelikte, en iyisini yapmışsınız. İnşallah tekrarlamaz. Bu arada muz yemekte dengeliyormuş, aklınızda olsun.
mucizemizibekliyoruzz eminehilise şimdi tekrar ölçtüm 10a 6 ya düşmüş. Zaten kendimi de iyi hissediyorum. 13e 8ken şiddetli bir baş ağrım vardı demek ki fazla geldi bana alışık olmadığım için
eminehilise eminehilise mucizemizibekliyoruzz bende de aynı durum olmuştu, çok geçmiş olsun. Bi daha tekrarlamaz umarım.