Ozderr mucizemizibekliyoruzz nane yağıyla masaj yaptır şakaklarına canım limonu yıkayıp kabuğuyla dilimleyip ye bir de he gu noktaları diye birşey var oraya acıyacak şekilde masaj yaparsan bas ağrısını geçirir.
betard betard Bu arada ayaklar yüksekte yatmak ve maden suyu içmek tansiyonunuzun yükselmesine sebep olur uygulamayın derim ben tekrardan geçmiş olsun
eminehilise eminehilise mucizemizibekliyoruzz bende de aynı durum olmuştu, çok geçmiş olsun. Bi daha tekrarlamaz umarım.
mucizemizibekliyoruzz eminehilise bir daha yükselmedi ama bakalım. Neden böyle oldu hiç anlamadım 🤷🏻♀️
eminehilise mucizemizibekliyoruzz benim çok stres yaptığım bi günde öyle olmuştu. Sonra tekrarlamadı çok şükür. Yine de her gün ölçüyorum, ne olur ne olmaz diye.
mucizemizibekliyoruzz eminehilise valla ne stres yaptım ne yoruldum. Sebebini çözemedim. Belki yediğim bir şey sebep olmuştur diye düşünüyorum
melisoylu mucizemizibekliyoruzz Evet soğuk bende de işe yarıyordu, arada tansiyonu ölçüp kontrol etmek önemli. Doktorlar yüksek tansiyon olmasını istemiyor bebeğin sağlığı açısından. Ev için bir alet de alınabilir bence de. Geçmiş olsun tekrar.