Rabbim acil sifa versin biran önce düzelir insallah ❤️🙏🏻
15 gün sonra
Rabbim şifa versin üzülmeyin inşaallah herşey güzel olur ve en kısa zamand kucağına alırsın n yavrunu
4 gün sonra
Filizdogan masallah ayni yazdigin seyi suan ben yasiyorum 38 de dogum yaptim 2 gundur bebegim kuvozde fanusu tolere edemedi geri kuvoze almislar
    Filizdogan rabbim bebeğine şifa versin. İnşallah en yakın zamanda kollarına alır yavrunun kokusunu içine çekersin. 🙏🙏🙏
    Filizdogan merhabalar. Bemde 4gün önce 38+4 de doğum yaptım. Bebeğimi kuveZe aldılar solunum sıkıntısından dolayı. Dün çıkarmışlar solunumu bende emzirdim 3kez. Siz ne zaman emzirmiştiniz kaçıncı gün verdiker size kucapınıza?
      Nisankzn gelmiş geçmiş olsun insallah çok zor beklemek çok iyi anlıyorum sizi bizim biraz doktor ıhmalıde vardı ısın içinde sadece solunumu hızlı sanıyorduk kanında enfeksıyon cıktı tedavi başlayana kadar emzırdim 2 gün meğer oglımun doğar doğmaz direk makınadan solunum yapması lazımmış hortumla beslenmesi lazımmış doktor test yapmadan emzırttı biberon verdirdi 5 günlük antibıyotık tedavisi yetecekkken 5 gün oyalamışlar meğer bizi sonra daha kapsamlı yere sevk ettiler nacızane tavsiyem daha çok ırdeleyın 2. Gozun görmesi mümkünse tek doktorla yetınmeyin umarım en kısa sürede çıkar bebeğiniz
        Ozlem32 canım planlı sezeryanla 38 kusurde doğdu cıgerındeki suyu atamamış demişlerdi ama kanında enfeksiyon çıktı o yüzden küvezde kaldı
        Slnmlh çok geçmiş olsun tez zamanda kavuşun ınsallah 🙏🏻 ilk 4 gün normal küvezde kaldı 2 günü emzirdim normal kuvezdeyken başka hastaneye sevk olmadan önce emmediği zamanlar hava takviyesi ıhtıyacı azalıyordu ama ben emzirdikce oğlumun solunumu tekrar arttı düzelme göstermedi solunumu öylelikle kanında enfwskıgon olduğundan şüphelenip test yaptılar 3. Basamak bi küveze girdi ve taburcu olana kadar hiç emzirmedim bir daha hortumla beslendı 10gün
          Filizdogan benim bebegim direk girdi cnm.hortumla nefes almasi icin hastene kayinbabamin yakin arkaddasinin arayip doktorla ozel gorusmus sahibi insallah ihmal fln olmaz seni baya uzmusler dilerim bjndan sonra hersey guzel olur
            Filizdogan benim bebeğimi ilk iki gün sıkı takip ettiker. İlk önce cihaza bağladılar somra sadece fanusun içinde takviye aldı. Beni almadılar hiç iki gün. Kanında enfeksiyon vatdı benden geçmiş antibiyotiğede başladılar. 3.gün fanustan çıkarıp beni emzirmeye aşdışar. Dün hep emzirdim beslenme saatlerinde. İyiydi. Doktor antibiyotik tedavisi bitmeden çıkarmam dedi. Ama solunumu şükür iyi. Emzrirken sıkıntı yaşamadım şükür.
              Filizdogan 7 günlük lohusayım ellerimi açıp dua ettim Allah’a 🤲🏻 Rabbim onu en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun sana 🙏🏻
                Nisankzn amin canım sizinde tez zamanda çıkar yavrunuz ınsallah tanıdık olmasına çok sevındım genelde böyle olunca ihmal olasılığı ortadan kalkıyo
                Slnmlh çok sevındım sizin hemen anlamışlar zaten emıyo sızı tedavı bitince çıkarırlar rabbimkimseyi ayırmasın evladından