Filizdogan Merhaba arkadaşlar , Dün sabah sezeryanla dogum yaptım bebeğimin solunum sıkıntısı var ve doğduğundan beri küvezde serumla besleniyor nefes alışı çok hızlı olduğu Icın küvez dışına çıkarmıyorlar ve emzıremıyorum sadece uzaktan bırkac dakıka gorebıldim onumuzdekı günlerde solunumu normale dönerse emebilecek yada hızlı devam ederse daha kapsamlı bir araştırma hastanesine sevk edilecek 😔 Kimin kime duası geçer belli olmaz lütfen oğlum Icın dua edin solunumu düzelsin kucağıma alabıleyım 🙏🏻 Eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun 🙏🏻
Mrvkzgdnl Filizdogan çok geçmiş olsun, allahım bir an önce kucağına almayı nasip etsin sağlıklıca inşallah, kaçıncı haftada doğum yapmıştınız ki ?
Haticcee Filizdogan Geçmiş olsun canım.. Allahım en kısa zamanlada yavrunu sağlıcakla kucağına alıp evine dönemeyi de nasip etsin inş🙏🏻 üzülme sakın, iyi olacak çünkü.. sen ona güç ol.. moralin yüksek olsunki bol sütle karşıla onu😘
Sbl25 Filizdogan canım benim oğlumda öyleydi bir hafta kaldı ve cıktı cok şükür hiç korkma inşallah sende kavuşursun oğluna
Filizdogan Haticcee allah razı olsun canım tek temennım o 🙏🏻 Güçlüğüm sağlıkla gelecek kucağıma inanıyorum
Duce Filizdogan rabbim yardimciniz olsun tez zamanda sagligiyla kucaginiza almayi nasip etsin insaallah
EmineBurcuTfekiSar Rabbim sağlıkla biran önce kucağına almanı nasip etsin. Dua ettim Allah’ım kabul etsin. Bahtı güzel olsun minik bebişinin.
Fatmanur68 Filizdogan Allah yardımcınız olsun inşaallah Rabbim kucaginiza aldirsinn minik kuşunuzu insaallah Şifa verir rabbim