boncugumubeklerken Aysel123krblt ayy cok pahalıymıs o yaa organik iplik onlu setler bile 100 liradan satılırken aslında internEtte de enucuzbebemarket, melisbebe gibi siteler güzel indirimler yapıyorlar alışveris yapanlar memnun setler baya uygun ben bakmıstım
Aysel123krblt boncugumubeklerken canım vala Batman’da fiyatlar biraz uçuk markalı yerler öyle diğer yerlerde dandik öyle yerlerden de alınmaz
Zelihaela boncugumubeklerken evet çocuk kıyafetleri çok pahalı ben İstanbul'da yaşıyorum bize yakın bir çocuk tekstili var mali hem güzel hemde dışarıya göre çok uygun hastane çıkışlarını 55 ten satıyo ordan alicam ben
boncugumubeklerken Aysel123krblt Almila ay yanaklı demekmis bi yerde de al yanaklı yiğit türk kızı diye okumustum ama al yanaklı güzel olarak geçiyor genelde aslında Almılaymıs ama söylemek zor olunca bu sekilde kullanıyomus insanlar
boncugumubeklerken Aysel123krblt öyle tabi kuması cok önemli onların hassas cildine pamuklu yumusacık kumaslardan giydirmeliyiz ben genel alısverisi internetten yapmayı düşünüyorum benim yasadıgım yerde cok pahalı aynı ürün online sitede yarı fiyatı
boncugumubeklerken Azra isminin anlamı da delinmemis inci ayak basılmamıs kum el degmemis kız demekmis merak eden olursa 😊
boncugumubeklerken Zelihaela İste aynı ürünü sehir ve magazalar farkıyla farklı fiyatlarda satıyolar burda 100 orda 50 baska yerde 120 olabildigince arastırmak lazım
boncugumubeklerken Esimin ismi olmasaydı ben Ersel koymak isterdim oğluma cesur yiğit demekti anlamı galiba :))
Aysel123krblt Kız ismleride Lina Asel Ebrar sare melike amine meryem ayşe ecmel kübra Tuğba zühre Asya mina ecrin yaren
Denizkizi17 Aysel123krblt aaa Ecmel yazmışsın çoook eskilerden bulduğum isimdi lisedeydim güzel anlamındaydı galiba nadir bulunan bi isim