Denizkizi17 merved ben şunkafadayım iyi olsun sağlam olsun gezen bi insanım devamlı çünkü 2 . Bebeğe gitsin sonuçta kullanışsız olursa hiç bi işime yaramaz
boncugumubeklerken N11de de indirim var yarın fiyatlar acıklanacakmıs bebek arabaları besik falan var orayada bakmak lazım
boncugumubeklerken Tontisannecik kaliteli biseye de benziyor simdi bende inceledim stokta yok diyor favoriye aldım yinede güzelmis bayaa 😊
boncugumubeklerken Aysel123krblt ha diyince alamıyosun ki içim gidiyor öyle güzel bebek odaları falan var beşikler arabalar ama etiketleri görünce bütün hevesim kaçıyor cocugumuza feda olsun para nedir ama bu devirde de alamıyor insan yetisemiyosun herşeye
boncugumubeklerken Tontisannecik evet kacırmayın kesinlikle baya setler falan var bebek arabası ana kucağı setleri beşikler var babynestler falan 11.11 indirimi diye geçiyor
boncugumubeklerken Aysel123krblt Biz erkek olursa Alparslan yada Turan kız olursa da Almila yada Azra düsünüyoruz 😊
Aysel123krblt boncugumubeklerken vala tatlım öyle dün Çarşıya çıktım öyle bir göz gezindim çok güzel şeyler var pahalı tabi ki alınacak ta yani kız hastane çıkışı bile 200 falandı bebek arabasının fiyatı normal geliyor artık
boncugumubeklerken Aysel123krblt ayy cok pahalıymıs o yaa organik iplik onlu setler bile 100 liradan satılırken aslında internEtte de enucuzbebemarket, melisbebe gibi siteler güzel indirimler yapıyorlar alışveris yapanlar memnun setler baya uygun ben bakmıstım
boncugumubeklerken Aysel123krblt Almila ay yanaklı demekmis bi yerde de al yanaklı yiğit türk kızı diye okumustum ama al yanaklı güzel olarak geçiyor genelde aslında Almılaymıs ama söylemek zor olunca bu sekilde kullanıyomus insanlar