Busraburak Denizkizi17 detaylı ultrasonda net cinsiyeti öğrendikten sonra alışverişe başlamayı düşünüyorum 19 haftalığım 😍🙏
Denizkizi17 Busraburak maşallah 😇 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin şuana kadar ne dedi doktorlar cinsiyet hakkında
Denizkizi17 Busraburak maşallah 😇 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin şuana kadar ne dedi doktorlar cinsiyet hakkında
Zelihaela boncugumubeklerken amin canm herkezkini rabbim hayirla sağlıkla karnimizdakini kucağımıza almayı nasip etsin 🤗
Azrazerin Denizkizi17 alamıyorum detaylıdan sonra rhaat rahat başlarım burdakş yanılma hikayeleri uzman prof doktorun söylediklerine bile şüpheyle bakmama neden olıyor😁
boncugumubeklerken Azrazerin Ben burda okumustum 33. Haftamı neydi erkekten kıza dönmüsler kız denmis o haftadan sonra ayy Allah korusun o haftada nerdeyse herseyi alınmıstır mavi mavidir herseyi 😔
Denizkizi17 Azrazerin vala bende şey diyorum artık napım erkek olursa giyer pembeleri 😂 ona bakarsan 30. Haftada bile yanılan var
boncugumubeklerken Hepsiburada da bebek arabalarında baya indirim var kızlar ve daha bissürü seyde almak isteyenler bi baksın derim
Azrazerin boncugumubeklerken evet bugünlerde şüphem azalmıştı biraz bende gördüm pnu yine şüphelerim korkum başladı 4 kez erkek dedi gördükte pipiyi bu gidişle inanamıyoruz diye değişmese iyidir😅
Aysel123krblt Bence biz tam gurp olduk doğuma kadar burda konuşalım bir birimizi bilgilendirelim başka sitede yazmayalım bu bizim olsun 🤗🤗
boncugumubeklerken Azrazerin Allah korusun canım yanıltmasın bizleri cinsiyete üzülmem aldıklarımız bosa gider o kadar heves hazırlık bi anda bambaska bi fikre dönerse düşünemiyorum 😊