Basakaya boncugumubeklerken Canim bana kemik ve boyun yapisina gore erkek dedi 12 . Hafta bebek erkek ama degisedebilir bilmiyorum. Doktorun yetenegi ve tecrübesiyle de alakali bence.
boncugumubeklerken Basakaya O doktora da bi defa gittim kendi doktorum izne ayrılınca bizde tatile cıktık ve adanada ikili tarama testi icin gitmistim kemik yapısı resmen erkek dedi %80 ihtimal verdi
boncugumubeklerken Kraft markasını duydum ben en cok yakınımda kullananlar var ama fiyatlarından cok haberim yok
Aysel123krblt boncugumubeklerken geçnlerde bir sitede gördüm bir bayan bebeğine almıştı 2000 tl ye aldım demişti
boncugumubeklerken Aysel123krblt ya cok fikrim yok ama bi bebek arabasına 2 bin vermek bu şartlarda cok zor Allaha şükür esim alır almaz degil ama cok pahalı geliyor bana
Denizkizi17 merved ben şunkafadayım iyi olsun sağlam olsun gezen bi insanım devamlı çünkü 2 . Bebeğe gitsin sonuçta kullanışsız olursa hiç bi işime yaramaz
Denizkizi17 baharayazz maşallah size 😇 yok canım tam hissetmiyorum bişeyler oluyor içimde ama inançlı anlam veremiyorum
Zelihaela Denizkizi17 meraba bende 19 haftalık hamileyim tahmini doğum nisanın ilk haftasına geliyo benim oğlum olucak
Denizkizi17 Zelihaela sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😇 sizde sohpetimize dahil olun sizin nasıl durumlar 😇
Tontisannecik Yolda bir bayan gördüm bebek arabasını çok beğendim dedim keşşşşşke benim olsaaa. Durdurup sordum e bebekten almış baby plus canyon modeli 900 tl çok güzeldi