Muwahhide boncugumubeklerken bizde bugün 18+1 💕 ne tür sıkıntılar yaşıyorsunuz , mide ekşimesi , kabızlık , ara ara kramplar , birde birşeyler almaya ne zaman başlasak , siz neler yapıyorsunuz 😊
boncugumubeklerken Muwahhide bende de mide eksimesi kramp ve ağır sırt ağrısı var cinsiyeti öğrenmis olsam coktan almıstım biseyler dayanamam cünkü kampanyalar beğendiğiniz ürünler falan denk geldikçe yavas yavas alın derim ben 😊
boncugumubeklerken Gulayse0233 romanlara devam etmek istiyorum yarım kitabım var iki tane ama artık bebeğime yönelik seyler okumak istiyorum kitap arayısındayım biraz da 😊
Muwahhide boncugumubeklerken anladım canım , bizim kızımız olucak inşallah 😊 yavaştan başlıyalım o zaman alışverişe . Geçmiş olsun 🌸
boncugumubeklerken Muwahhide sana da canım sağlıkla al kızını kucağına enucuzbebemarket melis bebe bu sitelere göz atmayı unutma fiyatlar uygun ürünler kaliteli😊
Denizkizi17 Bende pilatese başlıcam kızlar vakit geçsin diye evde otur otur sıkıldım bide normal Doğum içinde işe yarar diye düşünüyorum . Bende aldım kitap ama daha okuyamadım
Muwahhide Denizkizi17 bende spor yapmak istiyorum ama riskli gebelik geçiriyorum , doktora sorsam da izin vermez sanırım , basenlerim almış başını gidiyor , kalçalar büyümüş , şimdiden böyleysem , ileride napcam acaba , daha 2 kilo aldm sadece 😑
Gulayse0233 Denizkizi17 spor hareket şart . Ben de başladım ufaktan ama düzene bindirmem gerekiyor. Ani hareket yapmamamiz lazım . Allah muhafaza kaş yaparken göz cikarmayalim
Denizkizi17 Muwahhide aldığınız kilo gayet iyi sıkıntı yapmayın benim hep spor geçmişim olduğu için yapmadığım zaman sırt agrısı çekiyorım şuanda öyle o yüzden hem normal Doğum için hem vücudum için başlıcam kiloyu çok önemsemiyorum bende 7 kilo aldım şuana kadar boyum olduğu için şanslıyım
Denizkizi17 boncugumubeklerken kuzum önceden spor geçmişim vardı ilk 3 ay uyudum gidemedim bi yere artık yeter Merve dedim 😂 bide sırt agrım oluyor spor yapmazsam o yönden gideceğim
boncugumubeklerken Bugünlük benden bu kadar kızlar minik domatesimle uyumaya gidiyoruz hepinize hayırlı geceler güzel rüyalar dilerimm 💕😴
Denizkizi17 Gulayse0233 işte o yüzden deneyimli biriyle yapmak önemli canım 😊 egzersiz gerçekten önemli
aysenur1752 Denizkizi17 bizde indirimde aldık babalar biraz destek çıktı tabi arabada 1200den 800e düştü o yüzden aldık
Denizkizi17 aysenur1752 güle güle kullanın inşallah bebişiniz içinde sağlıkla büyüsün 🙏🏻 İndirim olunca iyi oluyor yoksa herşey pahalı