Zelihaela Denizkizi17 benim eşim kahvaltı yapmiyo işte yapıyor eşim kalkıp gidiyo ise ben uyanamiyorum uaynsamda o sabah erkenden kahvaltı yapmaz
Denizkizi17 Zelihaela anladım Canım olsun bende yarin erken kalkmam lazım yarın bütün kan değerime baktıracam vitamin çinko hepsine Çarşamba gününde doktoruma gidicem kızımı görmeye 😇😇
boncugumubeklerken Denizkizi17 malesef canım kendi memleketimde degilim malum yeni tasındık kimseyi tanımıyorum simdilik :)
Denizkizi17 boncugumubeklerken doğru unutmuşum kuzum ama hava nasıl orda çok kötü değilse çıkmaya çalış yakın bş yeterlere sana yürüyüş olur
boncugumubeklerken Denizkizi17 Aksam havası baya sert canım esimlede aksamları cıkabiliriz anca sabah zaten ben sevmiyorum yürümeyi kış hamileliği bu yönden kötü oldu kar falan yagınca hic cıkılmaz neyse artık saglık olsun napalım ☺️☺️
Denizkizi17 boncugumubeklerken aynen kuzum konuşuyoruz sohbet ediyoruz zaman geçer yine bugün pek grupta ses Yok ama 😊
boncugumubeklerken Denizkizi17 Bugün bende pek giremedim dün temizlik bugün alışveris derken bos kalamadım fazla evde de isimiz bitmiyoki canım 😊
Gulayse0233 Okulà gidiyorum . Sonra öğlen gelip biraz yatıyorum. Yemek iş güç bulaşık derken yine aksam sil baştan. Siz de nasıl geçiyor gunler
boncugumubeklerken Kahvaltı -bulasık, öğlen yemegi-bulasık, aksam yemegi -bulasık araya biraz da evi süpürme çamaşır isleri giriyor iki güne bir artık rutin haline getirdim kendime vakit ayırıp şöyle yarım saat kitap okuyorum onda da uykum geliyor yorgunluktan aksam ne ara oluyor anlamıyorum valla is hic bitmiyo evde 😔
Gulayse0233 Bir kaç gündür de yürüyüşe başladım. Bugün bir kitap aldım ona baslayacagim. Hamilelik dogum ve bebek . Kılavuz tarzı bir kitap
boncugumubeklerken Gulayse0233 ne güzel canım kitap okumak feci rahatlatıyor ben bebegime de okuyorum simdilik duyamasa da bilmiyorum duyuyo mu ama😂
boncugumubeklerken Ben genelde polisiye okuyorum roman falan hamile kalmadan önce yüklü bi kitap alışverisi yapmıstım onlardan devam ediyorum bebegimle ilgili de bilgilenmek icin bağırmayan anneler diye bi kitap aldım internetten ona basladım
boncugumubeklerken Gulayse0233 romanlara devam etmek istiyorum yarım kitabım var iki tane ama artık bebeğime yönelik seyler okumak istiyorum kitap arayısındayım biraz da 😊