Denizkizi17 boncugumubeklerken kuzum önceden spor geçmişim vardı ilk 3 ay uyudum gidemedim bi yere artık yeter Merve dedim 😂 bide sırt agrım oluyor spor yapmazsam o yönden gideceğim
Denizkizi17 Gulayse0233 işte o yüzden deneyimli biriyle yapmak önemli canım 😊 egzersiz gerçekten önemli
Denizkizi17 aysenur1752 güle güle kullanın inşallah bebişiniz içinde sağlıkla büyüsün 🙏🏻 İndirim olunca iyi oluyor yoksa herşey pahalı
Muwahhide Momtobe haklısın canım , ben sadece kilodan dolayı değil de , hareketsiz kalıyorum , pilates ve yoganın hamilelere faydası olduğunu duydum , Merak etmiştim doktoruma sorarım , Spor iyidir dinç tutar 🌸
merved Kızlar gnaydın 😊 doktor randevumu bugüne aldım heyecanla bekliyorum inşallah gösterir cinsiyetini 🙈
-zlhzynp- Merhaba hanımlar bende nisan annesiyim 19+4 🙏🏻 bizde ayrıntılı ultrason için bekliyoruz ☺️ Sizler yaptırdınız mı ayrıntılı ultrasonu ?
-zlhzynp- Ozlmcgrci kız deri doktorumuz😊 en son gittiğimizde kalbinde beyaz bir noktadan bahsetti ama bunun tek başına önemsiz olduğunu söyledi. Detaylı ultrason yaptırmasan da olur dese de ben başka bir doktorda yaptıracağım 21. Haftada falan☺️
-zlhzynp- Ben 19+4teyim şu an. Detaylı için normal doktora mı gideceksiniz yoksa Prof. Yada peritolonoğa mı? Ben bu konuda kararsızım