Taandreab Aysel123krblt Sanırım öyle))) Bizde nedense erkek diye düşünüyorduk.Ama doktor kızının durumu da iyi deyince şaşırdım biraz) İlk olduğu için farketmez bizim için ama))
Ayselkrblt Taandreab sağlıklı olsunlardA kız erkek ayrımı yapmıyorum benimden ilk çoçuğum gerçekten kız olmasını çok istiyordum
Denizkizi17 Ayselkrblt ya ben geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorım bi düzene sokmam lazım kendimi 😕 kahvaltı hazırlıcam şimdi
Zelihaela Herkese merhaba. Arkadaşlar napiyosuniz nasılsınız ben bu uygulamayi 3 gün oldu yukleyelu cinsiyetini nereye yazıyoruz bulamadım bilen varsa bana yardımcı olabilirmi
Ayselkrblt Denizkizi17 normlde ben erken uyanıyorum da dün baya yoruldum. Yorulduğm içnde gecede uyuyamadım şimdi hakvltı hazırlıyacm bende
Zelihaela Denizkizi17 evet oylede olabilir yeni yükledim yaa dedim benmi bilmiyorum her yere baktım bir sorim dedim teşekkür ederim 😚
Denizkizi17 Zelihaela bende öyle işte kuzum eşim kahvaltısını hazırlıyor hazırlanıp gidiyo bende dana gibi uyuyorum
Zelihaela Bide aç karnına vitamin ilacı var ilacı içtikten 1 saat sonra kahvaltı yapmam lazim kahvaltı yapana kadarda saat 1-1,5 oluyo
boncugumubeklerken Denizkizi17 ayy keske gezsem evden burnumu cıkarmak istemiyorum ev kusu oldum iyice ☺️
Zelihaela Denizkizi17 benim eşim kahvaltı yapmiyo işte yapıyor eşim kalkıp gidiyo ise ben uyanamiyorum uaynsamda o sabah erkenden kahvaltı yapmaz
boncugumubeklerken Denizkizi17 malesef canım kendi memleketimde degilim malum yeni tasındık kimseyi tanımıyorum simdilik :)