merved boncugumubeklerken eşim yoğun çalışıyo ve yorgun oluyo kıyamıyorum 😞 yavas yavas yapıyorum ama sonra felaket bel ağrısı oluyo
Marygur Denizkizi17 aynıyız😊Alışveriş bana erken geliyo oğlumdada 6 aylıkkken başlamıştım ama kız olunca insan kıyafetlere çok hevesleniyo bende bakınıyorum vitrinlere😀
canimacan merved ben de Çarşamba günü gideceğim bakalım Erkan bey e % 60 lik bı tahmin yaparım demişti ama kesin olmayacak tabiki
boncugumubeklerken merved Canım genede fazla yüklenme kendine o evdeyken hafif isleri kendin ağırları yardımlasarak yaparsan senin icin daha sağlıklı olur bende kıyamıyorum esime ama bebegime zarar gelsin istemem ağır islerde onun yardımını alıyorum mecburen ☺️
canimacan merved ben Sevim hanıma hiç gitmedim onun ultrason makinesi nasıl tam bilmiyorum ama Erkan beyinki eski imiş sanırım onun için kesin soyleyemiyor daha ilerleyen haftalarda söyleyecek herhalde
Gzd80 Benim bebişim Sali günü 20 haftalik oluyor Allahin izniyle..15. Haftada kiz gibi %90 demisti.. 18. Haftada kesin kiz dedi.. gecen cuma detayli ultrasona girdim, yine kiz dediler.. herhalde artik degismez diye düşünüyorum.. ufak tefek biseyler almaya başladım bende ❤️🙏🏻
aysenur1752 Denizkizi17 beşiğini arabasını aldık battaniyesini yaptırdım ufak tefek zıbınlar başka bişey almadım hergün çıkıp yürüyorum kusmalarım hala bitmedi o kadar
Denizkizi17 aysenur1752 Bebek arabasını almışsın iyi ya biz bekliyelim biraz diyoruz beşik de öyle ikisini ananeler bahaneler para vericek hem biraz indirimleri takip ederim dedim
boncugumubeklerken Denizkizi17 ayy keske gezsem evden burnumu cıkarmak istemiyorum ev kusu oldum iyice ☺️
aysenur1752 Denizkizi17 bizde indirimde aldık babalar biraz destek çıktı tabi arabada 1200den 800e düştü o yüzden aldık