nur34_ Sahnedekimadam aynen canm arkadasm iki defa canta degistrdi iki yilda bize iki yilda gitse yeter yani
Sahnedekimadam nur34_ Sadece kocaman olmasını sorun ediyorum ben ufak tefeğim takamam yani sadece bebek arabasıyla kullanabilirim yada eşim taşır işte :)
[silindi] Foto yükleyemedim Trendyol dan bye bye Paris anne bebek çantası yazarsanız çıkıyor en üstte gri rengi aldım ben kalitesi çok güzel çok cepli kullanışlı şuan 439 TL fiyatı da iyi diğer ucuzlari biraz adı gibi geldi bana bunu çok beğendim
handeserdes tasarımlarını bilerek mi bu kadar kötü yapıyorlar bu çantanın. sıradan bi tane aldım ama yine de bakıyorum. iyi bir tasarım bulsam alıcam.
kalbiminpariltisi nur34_ tamam da mcd bag çok büyük diğerleri çok küçük değil ki 😂 yani siz bilirsiniz bana mantıklı gelmiyor o fiyatı vermek
nur34_ kalbiminpariltisi buyuklugnden bahsetmiyorum ama diger cantalara gore buyukte yani butce meselesi ya birazda
Rmysnrrr Kızlar ben normal bir sırt çantası almayı düşünüyorum, her zaman heryerde rahatlıkla kullanabileceğim her kıyafetime her ortama uyubilsin istiyorum bu ikisi arasında kararsızım; 1- https://ty.gl/k64umxvh06 🩶 2- https://ty.gl/2d2d87jzkx 🖤
Seda-das01 Ftss578 ben bunu aldım büyüklüğü yeterli diye düşünüyorum içinde biberon yerleri falan da var fiyat 230
kalbiminpariltisi Sahnedekimadam 600 küsür olanların renkleri çok kötü, ben direkt gri lacivert olanlara baktım onlar da geçen gün 1000 falandı
Sahnedekimadam nur34_ Yaa :) sen online mı sipariş verdin ben mağazadan aliyim dedim uzak biraz kaldı öyle
nur34_ Sahnedekimadam magazasina gidip aldim yakin bna yanlis degilsem bir mağaza tek var oda meganin icinde
alparslansmother Bunlara gerek yok bence ben lcwden spor valizi aldım bide yanina termos çantası alsam yeter zaten daha 6 ay bi sey yemicek yanimda tasimaya gerek yok kocaman cantayi
nur34_ Sahnedekimadam hi yine cok uzak düşmüyor yani istanbulun mesafesine gore 😄 gitmisken bebege bir iki tulum alalim dedik fiyatlara bakmaz olaydikk
theAna Ftss578 elelebaby den nolita 2 almıştım oğlumda bu çantadan çok kullanışlı iki senedir kullanıyorum baya sağlam. Paramedik16