1prensannesiiiii Ftss578 trendyoldan baby wınd aldım bej rengini 189 tlye çok geniş kaliteli ve güzel canım 😍
Esmeh Paramedik16 bende bunu aldım ama daha kullanmak nasip olmadı kaliteli gibi görünüyor bakalım :)
Sahnedekimadam nur34_ aa giysi sattığını bilmiyordum , bu arada trendyolda babybek markasının müslinleri LC Waikikiye gelmiş 300 üstüne 120 indiirmle aldım şimdi ihtiyacınız varsa değerlendirin
nur34_ Sahnedekimadam var var tulumlar hastane cikisi ayakkabı mevlitler icin cok hos seyler var ama cantalardan ucuk lohusa kiyafetleride var tsk ederm canm bizim eksik hicbiseymz kalmadi muslinleride kayinvldm yaptirmis
Jesca Ftss578 ben Kraft im bebek cantasini aldım dışardan bakıldığında normal bir sırt cantasi gibi duruyor fakat bebek çantası iki ayrı büyük bolmesi var ve bir sürü gözü var
egesmommy Gln0110 henüz kullanmaya başlamadım ama çantayı baya doldurdum hastane için dikişleri gayet iyi bendekinin
Tugce1506 Kivininannesi bizim arabamız var zaten o yüzden ayrıca ben kalitesinden memnun kaldım çanta yeni fiyatına göre iyi geldi bana