Gln0110 Ftss578 Ben de bakınıyorum, baby wind diye bi çanta var ve bej renklere gidiyor gözüm nedense :) bakalım hangisi nasip olucak
Paramedik16 Ftss578 ikizlerim var canım bunu kullanıyorum rahat rahat her şeyleri sığıyor termos bile koyuyorum içine sütleri için çok memnunum ben
Kivininannesi Tugce1506 bende bundan aldım canım, biraz kalitesiz geldi ama iade etmeye üşendim fiyatı da gayet iyi diye
theAna Ftss578 elelebaby den nolita 2 almıştım oğlumda bu çantadan çok kullanışlı iki senedir kullanıyorum baya sağlam. Paramedik16
Esmeh Paramedik16 bende bunu aldım ama daha kullanmak nasip olmadı kaliteli gibi görünüyor bakalım :)
Ravza-yigit Ftss578 https://ty.gl/j3flsjwkoa ben bunu aldm gayet büyük kullanışlı taş gibi çanta yıllarca götürür bence
Tugce1506 Kivininannesi bizim arabamız var zaten o yüzden ayrıca ben kalitesinden memnun kaldım çanta yeni fiyatına göre iyi geldi bana
kalbiminpariltisi nur34_ bence değmez 1000 lira vermeye, alt tarafı çanta içinde taş taşımıcaz ya bazı şeyleri çok abartıyorlar o parayı ona vermek bana enayilik gibi geliyor şahsi fikrim 🙃
kalbiminpariltisi Ftss578 brandbaby trendyoldan aldım 520 tl. Bence en ideali 1000 lira vermek mantıksız, 100 200 lük olanlar da gerçekten kötü
nur34_ kalbiminpariltisi hic oyle deme bnde ilk senin gibi dusunuyordum özellikle deneme yaptim cok cok fazla esya alıyor cok isimize yarick oyuzden
nur34_ Sahnedekimadam aynen canm arkadasm iki defa canta degistrdi iki yilda bize iki yilda gitse yeter yani
kalbiminpariltisi nur34_ tamam da mcd bag çok büyük diğerleri çok küçük değil ki 😂 yani siz bilirsiniz bana mantıklı gelmiyor o fiyatı vermek
kalbiminpariltisi Sahnedekimadam 600 küsür olanların renkleri çok kötü, ben direkt gri lacivert olanlara baktım onlar da geçen gün 1000 falandı