beyzacmvrc Mavisim099 iki tane almıştım bir bej bir de siyah M beden. Ama giyemedim hiç duruyor hala istiyorsan dolapta satista
Gumus25 Mavisim099 bende 5 aylık oldum yavaştan rahatsız ediyor pantolonlar. Bugün trendyolda defactonun hamile pantolonlarindan aldim. Bakalım nasıl olacak
Gizem_cetinbas Mavisim099 eğer kendi pantolonları giymek istiyosan onun için küçük ek bi parça satılıyor 30 40 lira bişey cokta kullanışlı trendoldan bulabilirsin isterseniz bulup linkini atabiliirim pantolonlar aşırı pahalı o yüzden bende böyle bı çözüm buldum 😊
Mavisim099 Gizem_cetinbas aaa bakarım canım zaten kiloyu bitek göbekten alırım ben bacaklarım çalı gibidir 😆 tam işime yarar inşallah
Ahsenveannesi Mavisim099 ayy bir aparat aldım pantolonlarımım hepsini giyiorum 40 a almıştım. Hamile pantolon genişletme yazın googla çıkar
aseldurununannesi_ Mavisim099 kendi bedenimi aldım canım giydikçe açılıyor likralı 20 kg aldım hala rahat rahat oluyor😂
kadertugrul7 Mavisim099 benim su an ki giydigim kendi pantolonlarim kendi bedenim 36-38 ama beli lastikli olmasina ragmen hafif sikmaya başladı komsumun verdigi zaten hamile pantolonu olduğu icin onu. Karın bölgesi baya rahat hiç yok gibi bir iki beden büyük alin normal alirsaniz
Aynenkanka Mavisim099 ennn ama ennn rahat ettiğim ve kalıbı en güzel olan h&m mama koleksiyonu oldu pantolon olarak. Lcw den hiç memnun kalmadım belimden çok düştü sürekli yukarı çekmek zorunda kaldım kullanamadım. Tayt olarak da pentinin hamile taytını çok övüyorlar ama ben bir türlü beden denk getiremedim pazardan normal yüksek bel bi tayt aldım oysho kumaş dönüp dönüp onu giyiyorum aşırı rahat
Cigerekacankedituyu Trendyolun kendi fitilli taytlarından aldım bir kaç renk, değiştir değiştir sadece onları giyiyorum. Hamilelik taytı falan da değil 😂 6. Aydayım. 9. Aya kadar idare eder mi bilemem ama edecek gibi duruyor.
Mavisim099 Cigerekacankedituyu inşallah idare eder diyelim bende elbiseleri milladan aldım m beden ama pişmanım keşke l alsaydim bida değişim yaparım galiba
OzGus Mavisim099 oyhsho dan gebe taytı aldım çok rahat canım ben de o aylarda aldım dokuz ay oldu hala giyiyorum
beyzacmvrc Mavisim099    
Gumus25 Mavisim099 şu an 5 aylık olduk zaten kilolu hamile kaldığım için kilo almamaya çalışıyorum çok fazla. 3 kilo aldım toplam şimdilik bide kumaslari esnek oluyor. Gerekirse sonlara doğru Bi tane daha alirim diye düşündüm. Eltim de 2 tane pantolon vermişti ne kadar idare edersek bakalım 😊
OzGus Mavisim099 Bak bak vallahi çok rahat 🥰 biraz pahalı ama dayanıklı e bebekten LCW den de almıştım deforme oldular çok