femme Mavisim099 ben gebeligimin 2. Ayında pentiden 2 tane hamile Tayti aldim m l beden . Çok iyi çok memnunum 25. Haftam bitti kullanıyorum hala
beyzacmvrc Mavisim099    
Becum Mavisim099 normal pantolon olmaya olur belki ama vallahi hamile pantolonu cidden rahat. Lcw, defacto yeterli bence. Gerçi evde ve dışarıda tayt giyilirde. İşte mecburen pantolon lazim oluyor.
femme Mavisim099 yani ben koca kış geçirdim onunla bide ise gidiyordum gayet güzeldi üşümedim zaten gebelikten beri hep bi sicagim daralıyorum oyle kat kat giyemedigim için bana iyi geldi
handeserdes lcwden taytlar aldım 100₺ civarı idi. hem çok ucuz hem de iş gördü. biraz ince bence ten belli ediyor ama yaz da geliyor zaten. şort, elbise sezonu yaklaştı. yavaş yavaş elbiselere geçtim. sadece 2 tane alsanız yeter bence.
Mavisim099 handeserdes trenyolmilladan elbise siparişi verdim 3 tane ama m beden söyledim. Pişman oldum keşke l olsaydi die suanlik 5.ayimdayim 9.ayima kadar olurmu bana bilmiyorum deneyip ona göre bakmak lazım
maviruya Mavisim099 Ben ilk oğlumda LC Waikiki den almıştım aşırı memnun kaldım doğumdan sonra da epey kullandım. Şimdi yine alayım dedim fiyatlar aşırı pahalı geldi. Bende başka bir siteden aldım 400 tlye bakalım inşallah güzel gelir
Mavisim099 maviruya çok pahalı çok 😊 beden olarak ta karar vermek zor inşallah güzel gelir kullanırsınız 😍
maviruya Mavisim099 Kumaşı çok güzel geldi beden de büyük duruyor da Allah’tan daraltılıyor. Boyu uzun işte onu da kestireceğim😬
handeserdes Mavisim099 ben de bu hafta içi hamile elbiselerinden alayım diyorum ama bu diz kapaklarıyla nasıl giyicem bilmiyorum 😢 çok tombikleştiler.
OzGus Mavisim099 Bak bak vallahi çok rahat 🥰 biraz pahalı ama dayanıklı e bebekten LCW den de almıştım deforme oldular çok
Smry Ben hamileliğimin 5.ay8nda lcwden hamile pantolonu almıştım 9.aydayim hala rahatlıkla kullanıyorum solma falan da yapmadı .üst kısmı lastikli olduğu için bı beden büyük almam yeterli geldi bana.
elizanakbulut Mavisim099 e bebekten sakın almayın o kadar ince ki asla dışarı çıkamazsınız ve çok dandik . ben normal çamaşırdılardan aldım en son 120 tl di genelde pamuk ve yumuşacık oluyor internetten almaya bile gerek yok
ttubbii Mavisim099 hamile pantolonlari ile hic rahat edemedim ben toplaniyor penye ve kot kısmı anlatabildim mi bilmiyorum 😊 2 tane hamile tayti almistim surekli onlari giydim su an 9. Ayimdayim o taytlardqn baska bi sey olmuyor zaten böyle idare etmeye çalışıyorum. Aldığınız urun hamile koleksiyonundan ise kendi bedeninizi alin ben m almistim mesela su anda rahat kullanabiliyorum. Taytlarin biri lcw sahte cep varmış gibiydi modeli digeri ise trendyoldan artış diye görmüşsünüzdür cok degerlendirmesi var. Asiri asiri rahat sadece fazla kullanimdan biraz tuylenme yapti gibi gözle gorulmuyor bile ama🙂
Mavisim099 ttubbii evet görmüştüm incemi kalın mi ürün peki 😊 beden arak kac beden mesela s beden gidiyordum 9.aya kadar m l idare eder beni 🥰😍