Sevilmom Hatun_tuncer23 aynen benimde sizin gibi oldu biri kendi içinden bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş 🤲🏻 9+2 deyim şuan Sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🌸
Sevilmom Kubraenes45 sizinde hayırlı olsun inşallah 9+2 deyim şuan🌸 3 tane olduğu için karın biraz erken çıkıyor sanırım🫢 Hiç kusma yok bende ama yaptığım yemekleri kokusunu alınca yiyemiyorum Yemek yemeyi özledim resmen İnşallah bu da bi dönem sonra geçer die dua ediyorum
Kubraenes45 Sevilmom benim de kusmam yok ama bulantı hala devam ediyor canım çok sağol bu arada sende sağlıkla al kucağına inşallah
Hatun_tuncer23 Çoğul gebelik riskli diye beni perinatoloji bölümüne gönderdiler dediler 2 sini yada 1 ini almamız lazım dedin sorun varsa tamam ama hatasıyla uyumlu çıktı ense kalınlığı felan çıkmadı bende aldırmak istemiyorum dedim size boyle birdes önerdiler mi
Kubraenes45 Hatun_tuncer23 evt canım bize de dedlier asla kabul etmedim birşeyleri yoksa ben aldırmak istemiyorum dedim
Kubraenes45 Yasemin97 yaa gerçekten mi peki ayıptır sorması kaç kilo doğdular ben biraz endişeliyim de ve bakımları nasıl ☺️
Yasemin97 Kubraenes45 3 ude 1 er kılo 38 cm canım doktor cok ıyı demıstı ucuze gore ve bu haftalıga gore daha dusuk beklıyodum demıstı
Yasemin97 Kubraenes45 Ah canım sorma cok zor ama cokta guzel 🙈 Bırde gezmelere sosyal hayata bırsure veda ettık cocuklarımız ıcın tabıkı herseye katlanırız ama tabı ınsan bunalmıyor degıl malesef 😀
Kubraenes45 Yasemin97 yaa çok sevindim Allah bağışlasın inşallah peki sonra gelişimleri iyi ilerledi mi mama kullandın mı
Kubraenes45 Yasemin97 cinsiyetleri ne bize iki erkek bi kız dedi doktor ama daha net değil 18 haftalığız
Kubraenes45 Yasemin97 canım hamilelikte yemeye özen gösterdiğin şeyler varmıydı herkes muz ceviz yersen kilo alırlar diyor bende baştan beri hergün yemeye çalışıyorum az da olsa ama ne kadar doğru bilmiyorum
Kubraenes45 Yasemin97 yaa ama çok güzel bi duygudur eminim ve sizinle konuştuğum için çok mutlu oldum aklımdaki soruları bazen sorsam sorun olur mu🥰
Yasemin97 Kubraenes45 Tabi ki sorabilirsin 😊 Mama olarak ılk aptamil prematıl kullandık prematüre maması sonra 1 numara gecımce sma kullandık hala da kullanıyorum Aptamil gaz yaptıgı ıcın bez de baby Turco kullanıyoruz😊