Yasemin97 Kubraenes45 Tabi ki sorabilirsin 😊 Mama olarak ılk aptamil prematıl kullandık prematüre maması sonra 1 numara gecımce sma kullandık hala da kullanıyorum Aptamil gaz yaptıgı ıcın bez de baby Turco kullanıyoruz😊
Aynenkanka Kubraenes45 ayyy ne mucize bir şey bu ya maşallah 🥰🥰 sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah 🙏🙏
Kubraenes45 Yasemin97 canım hamilelikte yemeye özen gösterdiğin şeyler varmıydı herkes muz ceviz yersen kilo alırlar diyor bende baştan beri hergün yemeye çalışıyorum az da olsa ama ne kadar doğru bilmiyorum
Yasemin97 Kubraenes45 cevız bıraz ama muz cok yedım kılo ıcın artık mıdemı bulandırıyordu ama muz baya ıyı kılo aldırıyor bence sureklı tuket canım
Kubraenes45 Yasemin97 tamam canım ben ilk ayımdan beri günde bir yada iki tane yiyorum hergün düzenli yeterli mi
Kubraenes45 Yasemin97 bebişleri keşke görebilsem ya yerim onalrı birde benden önce böyle duyguları yaşadığın için kendime yakın hissettim canım 🤗
Yasemin97 Kubraenes45 Dogrudur canım bende hamıleyken aradım arkadaş bulamadım bu tur sorular ıcın falan hıc bısey bılmıyodum bırde 3uz ya daha cok dusunuyodum ediyordum nerede oturuyorsun 😊
Eceselo1759 Kubraenes45 Gelibolulu musunuz peki bende Geliboluluyum sağ Salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşallah 🥰
Kubraenes45 Mineee66 yaa maşşalh canım sağlıkla kucağına al bizde 18 olduk üçüzlerle ama cinsiyet hala net değil iki erkek diğerinde yanılıyo doktor daha😂😂
Kubraenes45 Aydan9593 yaa çok sevindim siz bizden öndesiniz çok az kalmış maşşalh bizim iki erkek ama diğeri daha net değil büyük ihtimalle iki erkek bi kız olucak Allah nasip ederse 😂