Tbayram selinsmother Çok teşekkür ederim bende bayıldım bu fotoğrafa üstelik fotografçı tutmadık biliyor musun doktorumuz attı bu ve benzeri fotoğraflarımızı
Tbayram LeyllS Hiç hiç korkmayın valla bu muymuş ya dedim çıkınca🤭 Ben biraz panik oldum olmasam o kadar ağlamama bile değmezmiş☺️ İnşallah sizinki çok daha güzel geçer💖🍀
Nnzife Tbayram yaa inşallah benim de sizin gibi güzel bir doğum hikayem olur🌺 ben de sezeryan olacağım ve korkuyorum
Tbayram Nnzife Lütfen korkmayın benimki boşa bir korkuymuş ve o anın tadını çıkartmak engelledi. Ne ağrı nede acı hissettim içiniz rahat olsun 💖
esiaks Tbayram yaaa gözlerim dolu dolu okudum gerçekten. Gözün aydın olsun çok güzel bir doğum hikayesi bu. Bize de böyle nasip olur inşallah. Teşekkür ederiz paylaştığın için 🥰🥰🥰
Tbayram esiaks Çok teşekkür ederim biz ailece duygusalız baya gözlerimiz kızarmıştı ağlamaktan🤭 inşallah sizinki daha da güzel olur💖
Neslibt72 Tbayram maşallah size 😍bende 8. Haftadayım ama sezeryan olacağım için böyle güzel hikayeleri okuyorum şimdiden güç toplamak lazım 😂neyseki kısa sürüyor o zaman işlemler bende yaptıkları şeyleri anlarım ya da dediğiniz gibi ayakları hissedemeyince bi telaş olur muyum diye korkularım var zaten iğne olurken bile gerilen biriyim 🤔
Tbayram Neslibt72 Hiç korkunuz olmasın ağrı acı hissedilmiyor, ama dediğiniz gibi ayaklarım uyuşunca bende çok panik ve rahatsız oldum ama oda bir kaç saat içinde geçti💖
Rabia234 Tbayram sizin adınıza çok sevindim maşallah Allah bu tabloyu hiçbir zaman bozmasın 🙏🏻🧿❤️ darısı bana inşallah bu yazı benim içimi rahatlattı teşekkür ederim❤️🍓
Tbayram Rabia234 İçinizin rahatlamasına yardımcı olduysa ne mutlu bana💖 inşallah daha güzeli sizin olur🍀
mucizem___ Tbayram maşallah subhanallah Allah analı babalı büyütsün özel de mi dogum yaptınız devlette mi acaba
Neslibt72 Tbayram darısı başımıza o zaman kolayca geçen doğumum olur inşallah ☺️1 hafta sonra nasıl peki rahat rahat hareket ediliyor mu?
Ayse_guney Maşallah Allah analı babalı büyütsün ilk sezeyansa zor değil bende ilkinde hiç zorlanmadım bebeği görmeye gelenler sen şimdi sezeryanla mı doğum yaptın inanmıyorlardı ama ikinci sezeryanım çok kötü geçti nerdeyse 20 gün doğru düzgün ayağa kalkamadım şimdi 3.ye hamileyim kızım hayırlısıyla sağlıkla gelsin ama sezeryandan çok korkuyorum
Tbayram Ayse_guney Bizim ilk dediğiniz gibi onun artısını yaşıyor olabilirim. Bir arkadaşımda ikinci sezeryanla doğumunu yaptı ve oda zorlandı. Hem bünye hemde doğum sayısı etkisi sanırım. Bizim niyetimiz ve kalbimizden geçen tek çocuk zaten Allah isteyenlere versin. 💖
Beggg Tbayram vallahi fotoğrafa bakarken ben bile duygulandım🥹💓 rabbim uzun sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu nice anlar,günler,seneler yaşatsız sizlere🕊 çok güzelsiniz,mutluluğunuz daim olsun prensesiniz ile beraber 🫶🏽