Neslibt72 Tbayram darısı başımıza o zaman kolayca geçen doğumum olur inşallah ☺️1 hafta sonra nasıl peki rahat rahat hareket ediliyor mu?
Tbayram Neslibt72 Az önce dikişlerin alındı içim bi gıdıklandı o kadar şimdi gayet iyiyim harekette vs hiç sorun yok☺️
defneemom AzraFarah erken degil ki bizim gunlerimiz ayniydi 27 martta 39da doğurmuş hatta ben daha erken doğurdum 23 martta
Bsrcip Tbayram maşallah maşallah çok tatlı bir kiz rabbim korusun gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün bizim için çok erken bakalım ilerleyen süreçte bizleri neler bekliyor 😊
Tbayram AzraFarah Bizim en son 4 Nisandı biz beklemek istemedik açıkçası doktorumuzda kilosu uygun diyince 27 Mart’ta aldık
eknsnsr98 Tbayram oy yerim ben onu ya rabbim bağışlasın sana inş bende sezerysn olucam ikinci sezeryanım olucak ve gene çok korkuyorum ya
Tbayram eknsnsr98 İnşallah bizimkinden daha kolay ve rahat geçer içinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsun💖🍀
Tbayram Ayse_guney Bizim ilk dediğiniz gibi onun artısını yaşıyor olabilirim. Bir arkadaşımda ikinci sezeryanla doğumunu yaptı ve oda zorlandı. Hem bünye hemde doğum sayısı etkisi sanırım. Bizim niyetimiz ve kalbimizden geçen tek çocuk zaten Allah isteyenlere versin. 💖
Duygunur007 Tbayram biraz bünye meselesi o ben ilk doğumda zorlandım ikincide 4 saat sonra kendim oturduğum yerden giyindim yavaş yavaş kalkmaya çalıştım. Şimdi 3 ye hamileyim 28+5 olduk inşallah buda ikinci sezeryanim gibi olur
Hilal98 Gözünüze aydin.Benimde 10 Nisan da planli sezaryan olacagim.Ama kanımda kan pihtilaşmasi çıktı arkadaşlar böyle bir durum yaşayan oldumu?