Deletedmom434 Alyatospik hayır canım 36+4 günlük erken doğum değildi 31. Haftada erken doğum riski vardı 35. Haftada risk kalkmıştı
BurcuY Deletedmom434 dün alabildim hastaneden sonucu netten bakınca çıkmadı rapor ... senin de hastane doğurmak üzere olduğunu bilmediğim için atmıyım dedim kuzum ☺️ Atayım şimdi sen müsait olduğunda bakarsın ☺️Doktoruma gösteremedim daha
Sakaryali54 Deletedmom434 sizi goruncr bnde bi panik oldm birden.kac gundur cati agrim vr karnm asagi dustu baya esim bile karnina noldu dyo akintm cok fazla mide bulantm vr dogum belirtisimi bilemedm
pitircikannesi1 Deletedmom434 Maşallah sübhanallah cnm Allah bağışlasın rabbim bize de nasip etsin inşallah 😊❤🙏
1melek1annecik Sen herkesin sorularına bıkmadan usanmadan bu da sorulur mu demeden Allah rızası için koşturursan Allah seni yarı yolda mı bırakır güzel hemşire ❤️ Rabbim evladını bi ömür hayırlı eylesin anasına babasına sadık güzel bi ömrü olsun inşallah ☺️ 😘
Deletedmom434 1melek1annecik ya çok teşekkür ederim❤️ Ravvim seni ve diğer hamişleride bir avazda kurtarsın inşallah
Fulyax Maşallah allah anaalı babalı büyütsün 🙏🏼 sag salim kavuşmuşsunuz bizimde hikayemiz gebelik zehirlenmesinden hastahnede yatiyorum suanda 37.haftadaydım ve bebegim 2.500 gr yarın dogumu ilaclarla baslaticaklar pazartesi yada salı doğum olur diyorlar 😢 korku endişe panik herşey mevcut bizim için dua istiyorum bütün arkdaşlardan🙏🏼 bizde kavuşalım sağsalim kızımla
Berfin002 Deletedmom434 Maşallah kazasız belasız olmuş bende 35 +3 üm demek 36 da doğsa riskli olmuyo şükür bu günlere getiren Rabbimize
Deletedmom434 Berfin002 kesin yorum yapamam kuzu ben 31+4 te vs de riskliydim 2 doz ciğer geliştirici yapılmıştı