Deletedmom434 Berfin002 kesin yorum yapamam kuzu ben 31+4 te vs de riskliydim 2 doz ciğer geliştirici yapılmıştı
Merveass Deletedmom434 oyy maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun 😍🤗🤗 darısı başımıza
Seyma18 Deletedmom434 Gozunaydin cnm 😊 Sağlıcakla büyütün inşallah 😇 Araştırmada yaptın değil mi ? Nasıl memnun kaldın mı ? Bizim son 12 ama daha kanala bile girmemiş gelmeye niyeti yok 😊
Rumeysaylz Deletedmom434 Allah bağışlasın canım gözün aydın olsun 🙏 😊 Sağlıkla kavuşmuşsunuz maşallah hep iyi olun sağlıcakla büyüt yavrunu inşallah 😍 🙏
Ozgeaslan2305 Deletedmom434 o kadar guzel anlatmissin ki dogurasım geldi 😂rabbim anali babali buyutsun insallah 😘😊
Sakaryali54 Deletedmom434 ay hadi gozun aydin ya kurtuldn gecmis olsn allah anali babali saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin cnm.darisi bana olsn ins dyeym ama sezeryanla😀
Sakaryali54 Deletedmom434 sizi goruncr bnde bi panik oldm birden.kac gundur cati agrim vr karnm asagi dustu baya esim bile karnina noldu dyo akintm cok fazla mide bulantm vr dogum belirtisimi bilemedm
Sakaryali54 Deletedmom434 37yi iple cekiyorm o da 20 kasim.bnmde artik dayancak gucum kalmadi o yuzden vakit gecsede olsa btse diyorm her gun bu gun nsl gecicek dye uyanmak baya yoruyo insani
Deletedmom434 selimebora asminko345 Allah razı olsun kızlar sizlerinde doğum hikayelerini okuruz inşallah darısı başınıza❤️🙏🏻
asminko345 Deletedmom434 O kadar mutlu oldum ki Doğum yaptığına ❤️ Allahım sağlık sıhhat versin gözün aydın kuzum ❤️ Hep mutlu ol ailenle sağlıkla büyüt inşallah ❤️💋