Deletedmom434 ikramuratyanik bende senin doğun hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum☺️ Teşekkür ederim canım benim
Rasev Deletedmom434 yaa daha neki😂benim kiz emmiyodu dun altini degisdirim yikayayaim dedim e poposunu yikiyorum bi yapismis agziyla tişortumu emmek isdiyo 😂😂😂ya minnos prensesler işde😍😍
Rasev Deletedmom434 aynenya kuzum hele bi 1haftasi olsun ozaman gorcem uykusuz geceler basliyo benimki aksamlari uyutmuyo beni🙊🙊😁
EmineBurcuTfekiSar Deletedmom434 Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Minik kızını size bağışlasın. Rabbim bahtını güzel eylesin güzel bebişinin inşallah 🤲🤲 Rabbim bizim gibi hamilelerinde senin gibi evladlarını kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲
Deletedmom434 Rasev kız 3 gündür uykusuzluktan deliriyorum 1 günlük oldu kızım ama 12 saatte sancı uykusuz bıraktı
Benay Deletedmom434 ayyy maşallah rabbim hayırlı evlat eylesin tez zaman da iyileş sen de inşallah 🙈😘
Ayseosman Deletedmom434 cok güzel anlatmışsın Can'ım idil linqyı yerine öp annesı ismiyle büyüsün Can'ım 😍😘😉
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 analı babalı büyüsün minnak ☺️ Ayrıca 36+6dan selam olsun 😄 aynı seninle günlerimiz ama benim oğluşum henüz beklemede bakalım ne zaman gelecek 🤗 hemen emdi değil mi bebiş? Sıkıntı yok yani
Deletedmom434 mucizemizibekliyoruzz darısı başına tizesi sabırsızlıkla senin hikayeni bekliyorum😛 emdi emdi hatta şuan göğsümün üstünde yatıyor canı sıkıldıkça uyanıp emiyor
mucizemizibekliyoruzz Deletedmom434 iyi hadi çok sevindim 😊 gelmiş geçmiş olsun hafiflemişsindir. Analı babalı sağlıkla büyüsün 😊 doğurayım yazıcam 😂😬
BurcuY Deletedmom434 kuzum benim ya kavuştun sonunda sabırsız prensesine 😍 allah analı babalı büyütsün diyim tekrardan ❤️