EzelUnal18 Deletedmom434 maşallah çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli kucağına almışsın prensesini darısı başımıza inşallah artık ☺️💕💕
Minikkurabiye Deletedmom434 allah sağlıkla huzurla bol gulucuklerle yasamayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah. 😍😍
Eymenikoo Deletedmom434 Ne güzel pozitif bir doğum hikayesi 😊 olmuş.Notmal doğumu çok istiyorum ama sancıdan acayip korkuyorum 😶 Sen nasıl dayandın çok ağladın mı mesela ayy meraktan ölücem 🙄
Ssseval Eymenikoo ben ilk doğumum normaldi ağrın oluyo kesinlikle ben ne bağırdım ne ağladım içime kaçtı😂 yapı meselesi galiba
Deletedmom434 Eymenikoo amin kuzum teşekkürler sancı herkesin acı eşiğine göre bence suyum patlayıp açıklık 8 e gelince daha hiddetli hissettim sancıyı
Eymenikoo Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 💐🌹Bahtı güzel olsun hayırlı evlat olsun Amin 🙏
Eymenikoo Ssseval Ayy deme yaa benim acı eşiğim çok düşük bakalım napıcam şu an hastanedeyim nst ye giricem gece yine sancım tuttu dr her an gelebilir diyo 34+4 3000 olmuş tosun oğlum 😉🤗
Fbd Deletedmom434 ah canım çok duygulandım gözün aydın yavrunla artık sağlıklı huzurlu mutlu günlerin olsun inşallahhhhhh ❤️❤️❤️❤️
Deletedmom434 Hafizeipek Güzelliğim daha güzel ve kolayını yaşatsın rabbim sana ve diğer hamişlere☺️❤️
ikramuratyanik Deletedmom434 Yaa 😍 inan hevesle bekliyordum doğum hikayen nasıl olacak diye 😍 Çok sevindim çok ❤ Gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sizee 😍 E artık darisida bizim başımıza 😊🤰🏻
Deletedmom434 ikramuratyanik bende senin doğun hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum☺️ Teşekkür ederim canım benim