KLORAKHANIM Trendyol modarana ve lamia Butik var simdi baktim hosuma gitti, ben tesetturlu degilim ama o tarz giyimlere bayiliyorum (soyledigim sayfada ki gibi)
Deletedmom_85 Burnumageliyoduslkmsn vallahii bilmiyorum bebeğim ya alışveriş faslını düşününce cinleniyorum jdkdkd
Deletedmom_85 Deletedmom_116 Haha 😬 ay sinirlerim bozuldu yine hiç bakmadım bile nette ne var ne yok boydan çok dertliyim ya :(( millet uzun olmak ister tam tersi bende ki dkdk
Deletedmom_116 Deletedmom_85 🤣Yok anam baksansa yok Ben aldığım elbiseyi sunduruyorum sjsjs 😁😂Yada Almiyorum artık ağzım çok yandı Napcaz böyle
Mihrimahvuslat Deletedmom_85 birkaç cm bana yollayabilirsin 1.59 boyum 🥹 1.65 olsam yeterdi 🙈 yinede çok şükür sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor ☺️
Minigininannesi Deletedmom_85 uzun arıyorsan kbiriktir var Instagram da oraya bak mutlaka uzun takım elbise bulabilirsin ordan iki uç kez aldım kumaşları da güzel boyu da güzel. Sayfa sahibinizde boyu uzunmuş kendi bulamadığı için kendi gibi olanlar için sayfa açmış 😀
anneoluyorm_ EsRaHa ngiysen Instagram sayfasında mevcut kombin seklinde 250₺ kargo dahil 280₺ tam hatırlamıyorum
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_106 hazin sonum çünkü bulamıyorum 🥲 link varmı bacım kaynannamin sofra örtüsüne benziyor özel mi diktirsem
Mihrimahvuslat Burnumageliyoduslkmsn Aynen öyle ama çok hoşuma gitti bu takım önceden 73 kiloydum boyumda kısa hep bu tarz şeyler giymek isterdim şimdi zayıflamışken herşeyi almak istiyorum resmen🙈