Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_85 aşkım özel dikim desen o daha pahalıya denk geliyor hadi paraya kıydın model tasarımı zor ne yaptırsam diye zorlanıyorsun bı kaç kere diktirdik daha sonra şurası böyle olsaymis şurası söyle diyoruz hazır alınca o modeli kabulleniyoruz yada bana öyle geliyor
Deletedmom_85 Burnumageliyoduslkmsn vallahii bilmiyorum bebeğim ya alışveriş faslını düşününce cinleniyorum jdkdkd
Ceromommm3 Burnumageliyoduslkmsn ben ferace dikitiridm. İsteidğim. Model 300 😂cookk. Uygun 5 ay önce fln Şimdi 400 dur tahminen
Burnumageliyoduslkmsn Durubebegim kirazlı hırkalara laf edip edip kızımla kendime yaptırmaya verdim ,, bayılıyorum yapmam dediğim şeyleri yapmaya giymem dediğim şeyleri ertesi gün üstümde görmeye xjsjsjs
Burnumageliyoduslkmsn Esranrbal ilk ve son 🥲🥲🥲 zirvede bırakıyorum tek bebek tek bayrak tek vatan tek millet sloganımız bu
2_evlatyolda Burnumageliyoduslkmsn takipde kalim güzel Bi post olmus bende kararsızdım teşekkürler güzle annişşşş
Burnumageliyoduslkmsn Aaaysee ev robalı elbise dolu kocam bol giy diyor ama tarzimda değişsin istiyorum ah ah ah Fatih’e gidip alışveriş yapmak vardiii
Aaaysee Burnumageliyoduslkmsn off Fatih 🥺 7 yıl boyunca az mı gidip kurs için alışveriş yaptım,elbise aldım ay nasıl özlemişim Allahm 🤧
Nazli-61 Zeynsare rabidesignn sayfasından aldım takım fiyatı 459 TL. Ben kargo ve Kapıda ödemeyle hepsi toplam 500 tl ödedim☺️
anneoluyorm_ EsRaHa ngiysen Instagram sayfasında mevcut kombin seklinde 250₺ kargo dahil 280₺ tam hatırlamıyorum
aleeyllz12 Burnumageliyoduslkmsn Valla şu an hala elbise olarak konuşuyorum 36/38 giriyorum…Sadece ayva göbeği dışında sorun yok bence 😂😂 bol giyinerek kamufle edicez bakalım. 16 haftalığız 50 kiloyum hala valla aşko ama pek böyle devam etmeicem gibi ırmsocöfodösdksl
Burnumageliyoduslkmsn aleeyllz12 oybdaha minnoscukkk o zamanlarımda diyordumki ne zaman 28 olucam nezaman 30 olucammmm🥲🌸